28
set.

A Sant Cugat està augmentant molt la consciència mediambiental i el cotxe elèctric pot ajudar a tranquil·litzar la consciència

22
juny

La rehabilitació d'habitatges amb criteris d'eficiència energètica permetrà deduir als propietaris fins a un 60% de l'IRPF

05
maig

La xifra del mes de febrer convida a l’optimisme dins el sector

17
febr.

Si estàs buscant un habitatge per llogar com si necessites llogar un habitatge de la teva propietat, necessites saber els punts més destacats d'aquesta nova llei

13
gen.

Descobreix els pros i els contres d’instal·lar gespa artificial amb l’objectiu que tinguis tota la informació possible perquè puguis triar la millor opció per a la teva llar

15
des.

L'EQUIP D'ORGAN US AGRAEIX LA CONFIANÇA I US DESITJA MOLTA SALUT, BONES FESTES I UN MILLOR 2021

09
des.

Sortegem dos lots de Nadal valorats en més de 200 €, a més de dos àpats en dos restaurants, dos números de la Loteria Nacional, que se sorteja el 22 de desembre i dos ambientadors en forma de mikado amb l'essència corporativa d'Organ

19
nov.

Per no passar fred aquest hivern i consumir només l’energia necessària, calen més sistemes de calefacció sostenibles

06
oct.

Com segurament coneixen, el passat dia 22 de setembre va entrar en vigor la Llei 11/2020 del 18 de setembre de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatges. Aquesta llei té per objectiu posar un topall legal a tots els contractes nous i a les renovacions dels que finalitzin.

30
jul.

Una altra realitat a tenir en compte és que el teletreball va guanyant pes

24
jul.

Ja fa anys que a l'Agost estàvem actius i només tancàvem la setmana central. Aquest any, donada l'excepcionalitat, les nostres oficines romandran obertes per poder seguir donant el millor servei.

24
jul.

Amb la publicació d'el nou Decret Llei 24/2020 de l'23 de Juny de la Generalitat de Catalunya, es asoptan un seguit de mesures que afecten a les Comunitats de Propietaris en Règim de Propietat Horitzontal

21
jul.

S'ha de tenir present l'augment de robatoris durant aquesta època de l'any

18
jul.

El Govern estén a bona part de l'àrea metropolitana de Barcelona, la Noguera i la resta del Segrià mesures contra la COVID-19 davant l’augment de contagis dels últims dies

22
juny

Seguim informant de les novetats que afecten la nostra activitat i serveis. Amb l'aixecament de l'Estat d'Alarma i l'inici de la represa

01
juny

Els millors 10 llibres de decoració perquè converteixis la teva casa en un espai de confort

05
maig

Organ, especialista en solucions immobiliàries, ha posat en marxa diverses iniciatives i millores per seguir estant al costat dels seus clients en l'actual situació de crisi a conseqüència de la Covid-19. 

27
abr.

Des del passat dia 18 d'abril en el qual es va anunciar que s'autoritzaria als nens i nenes a sortir dels seus habitatges, s'han produït una sèrie d'informacions que han generat dubtes en la ciutadania i en concret en l'àmbit de les comunitats de propietaris existeix una gran confusió sobre la utilització de les zones comunes i espais comunitaris.

23
abr.

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

23
abr.

Us volem desitjar una bona Diada de Sant Jordi, aquest any des de casa.Esperem que aviat poguem tornar a gaudir d'aquesta i tantes altres fantàstiques festes amb normalitat.

07
abr.

A ORGAN hem iniciat dues campanyes solidàries en relació amb la crisi sanitària de la COVID-19. Creiem que les empreses han de ser elements que fomentin els teixits socials i la cohesió de les comunitats més d'aportar valor afegit.

07
abr.

L' 01/04/2020 s'ha publicat al BOE el Decret Llei que regularà els ajuts als lloguers durant aquest període de crisi pel Coronavirus i els mesos posteriors a la declaració de l'Estat d'Alarma del dia 14/03/2020.

31
març

En aquests moments delicats, des d’ORGAN, creiem que hem d'assessorar i estar a por dels nostres clients. Hem de vetllar pel bon funcionament de les comunitats de propietaris i pisos de lloguer que gestionem. 

27
març

Donada la situació de total excepcionalitat que vivim com a societat aquests dies, des d'ORGAN fem una crida a tots els agents implicats en el sector immobiliari perquè fem reflexió i pensar què és el que la societat espera de nosaltres.

Hem volgut avançar-nos a situacions de risc i per això hem elaborat un pla d'actuació intern enfocat a assessorar als nostres clients i intervinents (tant arrendadors com arrendataris) amb l'objectiu de trobar sortides raonables, equilibrades i realistes a les diferents situacions que segur que ens trobarem aquests mesos. A continuació es pot llegir el comunicat enviat:

23
març

Per a portar de millor manera aquesta situació, us compartim una sèrie de consells per a portar el teletreball tan bé com sigui possible

20
març

Donada la situació actual i l'augment constant de casos positius, és importantíssim complir amb les mesures de confinament imposades per les autoritats. De la mateixa manera, és molt probable que algun veí de el mateix edifici pugui contagiar-se i per això hem de conèixer el protocol i les recomanacions d'actuació en aquests casos.

17
març

El RD 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, limita la llibertat de circulació de les persones.

17
març

En compliment del Reial Decret de declaració de l'Estat d'Alarma a tot el territori, i com us venim informant des de la setmana passada, creiem de vital importància atendre de forma estricta a totes les mesures i recomanacions que ens transmeten les Administracions Públiques.

17
març

Després de la declaració de l'estat d'alarma, és d'especial importància complir amb les restriccions de moviments i amb les recomanacions de prevenció per evitar la propoagación de virus. L'objectiu és aconseguir, entre tots, reduir el creixement de la corba de contagis. Les comunitats de propietaris i els edificis residencials, així com els d'oficines i negocis, són un element de vital importància per a aconseguir-ho.

Us deixem amb unes recomanacions:

13
març

En compliment de les darreres mesures anunciades i les recomanacions que les diferents associacions empresarials i col·legials ens han fet arribar per controlar els contagis cal posar especial atenció en les mesures preventives dins les Comunitats de Propietaris i edificis.

02
març

Es important saber-la per fer-nos una idea de l'espai de què disposem en un habitatge

14
febr.

Abans de l'1 de juny del 2020 està previst la resintonització dels canals de televisió amb l'objectiu de deixar espai per desplegar la nova tecnologia 5G en l'espectre radioelèctric

10
des.

 Durant el tancament de 2019 a Sant Cugat "es ven ràpidament el que està al preu de mercat, quan els preus són coherents"

25
jul.

Comptar amb un administrador de finques col·legiat és la millor garantia per al bon funcionament d'una comunitat de veïns i la correcta gestió d'un immoble 

25
abr.

Tens un cotxe elèctric i vols instal·lar un punt de recàrrega al garatge comunitari? Doncs el primer que has de fer és informar a la comunitat. Ja que no cal sotmetre a aprovació aquesta decisió per part de la junta de propietaris. Doncs a l’última modificació de la Llei de Propietat Horitzontal apunta que no cal.

  contactes

  Oficines Centrals Sant Cugat

  Francesc Moragas 17-19

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es

  Punt de Servei Rubi

  Ps. de les Torres 47, Rubi

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es