dimarts, 31 de març de 2020
Noticies COVID-19
COMUNICAT URGENT ALS CLIENTS D'ORGAN

En aquests moments delicats, des d’ORGAN, creiem que hem d'assessorar i estar a por dels nostres clients. Hem de vetllar pel bon funcionament de les comunitats de propietaris i pisos de lloguer que gestionem. 

Per això, estem fent un seguiment constant i al minut de totes les novetats legislatives i notícies que poden afectar el nostre àmbit.

Volem destacar que del Decret Llei 10/2020 del 29 de Març que es restringeixen totes les activitats excepte les que són considerades essencials. Entre d’altres, per les Comunitats de Propietaris són essencials:

  • Empreses que presten serveis en despatxos i assessories legals, gestories administratives i graduats socials, i serveis aliens i propis de prevenció de riscos laborals, en qüestions urgents.
  • Empreses que presten serveis de neteja, manteniment, reparacions d'avaries urgents i vigilància [...]

Per tant, és importantíssim que els serveis bàsics i essencials de les comunitats continuin en funcionament per garantir la higiene, neteja i supervisió dels elements comuns com ascensors, sistemes d'aigües grises, portes, etc. Els treballadors i conserges sí poden dur a terme els treballs amb les mesures de seguretat adequades.

Estem en contacte amb els Presidentes de les Comunitats per resoldre assumptes d'urgència i ajudar en tot el possible.

Recordem que les normes de confinament segueixen vigents de moment fins el 12 d'abril i que entre d’altres està prohibit l'ús de les zones comunitàries per a qualsevol tipus d'activitat, només com a elements de pas. A més, cal respectar les distàncies de seguretat i les recomanacions de neteja i higiene.

Recordem algunes de les mesures sobre nostre Servei:

  • S'anul·len totes les visites i reunions de Juntes de Propietaris que quedaran posposades.
  • La signatura de contractes serà digital. • Poden contactar al telèfon, per mail o al mòbil del vostre assessor/a. (Contactes aquí)
  • Fora d'horari habitual, el nostre servei d'urgències 24h segueix actiu.

L'objectiu: aconseguir reduir la corba de contagis el màxim possible.

Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta. També es poden informar mitjançant el blog i les xarxes socials d’ORGAN.

Moltes gràcies,

Direcció General

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es