Ref.
Cerco
Tipus
A
Habitacions
Preu

DESTACATS

Pis en venda Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Ref: 1869. Organ
610.000 €
REF.1869
Cases en venda Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Ref: 1841. Organ
750.000 €
REF.1841

RESPOSTA SEGURA DES DE 1967

 

Qualitat, Transparència i Seguretat gràcies a la nostra experiència i coneixement del mercat.

SOBRE

NOSALTRES

 

Organ, fundada el 1967, és una empresa familiar que ofereix serveis immobiliaris en tot el seu conjunt. Com Administració de Finques, gestionem comunitats de propietaris i administrem tota mena de patrimonis. Mentre que com a Consultora Immobiliària oferim serveis d’intermediació per a la venda i lloguer d’immobles i serveis de consultoria per a inversions i projectes de promocions.

Oferim assessorament fiscal, laboral i jurídic garantint l’èxit de totes les operacions.

 

 

 

 

Saber més

¿Per qué?

ORGAN

 

L’objectiu d’ORGAN és oferir serveis d’alta qualitat amb una constant vocació de millora contínua i amb alts nivells d’eficiència sense perdre l’esperit proper, familiar i transparent. L’aposta per les noves tecnologies i la capacitat d’adaptació als canvis, han fet de ORGAN una organització consolidada i moderna. Comptem amb la certificació ISO 2015 des de l’any 2004.

Disposem d’oficines centrals a Sant Cugat del Vallès i un Punt de Servei a Rubí.

 

 

 

 

Saber més

SERVEIS

GESTIÓ DE COMUNITATS

Hem desenvolupat un servei d’Administració de Finques únic, és per això, que us proposem tots els avantatges de 50 anys d’experiència.
El nostre objectiu és millorar els pressupostos de la Comunitat i aprofitar el màxim la relació preu-qualitat.

SABER MÉS

GESTIÓ DE PATRIMONIS

El nostre servei orientat tant a grans patrimonis com petits inversors ofereix les més altes rendibilitats amb el menor risc. Seleccionant acuradament i analitzant en profunditat les característiques de cada inversor, llogater i propietat oferint un servei de qualitat.

 

SABER MÉS

CONSULTORIA IMMOBILIÀRIA

Intermediem en tot tipus d’operacions immobiliàries liderant la venda o el lloguer del seu immoble. Amb les noves tecnologies i un servei integral aconseguim els millors resultats. Si vol llogar vendre el seu pis, casa, terreny … aquest és el seu servei.

 

SABER MÉS

CONSULTORIA INVERSIONS

Oferim consultoria per a empreses i particulars sobre les millors inversions immobiliàries. Plantegem i liderem els projectes des del seu inici fins al final sent Project Managers total. Som especialistes en projectes de promocions.

 

SABER MÉS

ÚLTIMES NOVETATS

06
juny

L'adequació dels ascensors esdevé obligatòria, tot i que s'hagi d'aprovar en Junta de Propietaris. En cas contrari, la Comunitat en resultaria responsable

12
abr.

Els administradors de patrimonis supervisaran tots els actius a través d'una planificació financera integral per avaluar les metes financeres a curt, mitjà i llarg termini dins de la normativa vigent

Contacte

VISITA’NS

A LES NOSTRES OFICINES

 

CONTACTA

AMB NOSALTRES

 

COL·LABOREM AMB

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es