27
abr.

La Generalitat ha començat a multar a tots aquells propietaris que incompleixin la legislació

06
oct.

Com segurament coneixen, el passat dia 22 de setembre va entrar en vigor la Llei 11/2020 del 18 de setembre de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatges. Aquesta llei té per objectiu posar un topall legal a tots els contractes nous i a les renovacions dels que finalitzin.

24
jul.

Amb la publicació del nou Decret Llei 24/2020 del 23 de juny de la Generalitat de Catalunya, s'adopten un seguit de mesures que afecten les Comunitats de Propietaris en Règim de Propietat Horitzontal

27
abr.

Des del passat dia 18 d'abril en el qual es va anunciar que s'autoritzaria als nens i nenes a sortir dels seus habitatges, s'han produït una sèrie d'informacions que han generat dubtes en la ciutadania i en concret en l'àmbit de les comunitats de propietaris existeix una gran confusió sobre la utilització de les zones comunes i espais comunitaris.

23
abr.

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

27
març

Donada la situació de total excepcionalitat que vivim com a societat aquests dies, des d'ORGAN fem una crida a tots els agents implicats en el sector immobiliari perquè fem reflexió i pensar què és el que la societat espera de nosaltres.

Hem volgut avançar-nos a situacions de risc i per això hem elaborat un pla d'actuació intern enfocat a assessorar als nostres clients i intervinents (tant arrendadors com arrendataris) amb l'objectiu de trobar sortides raonables, equilibrades i realistes a les diferents situacions que segur que ens trobarem aquests mesos. A continuació es pot llegir el comunicat enviat:

25
abr.

Tens un cotxe elèctric i vols instal·lar un punt de recàrrega al garatge comunitari? Doncs el primer que has de fer és informar a la comunitat. Ja que no cal sotmetre a aprovació aquesta decisió per part de la junta de propietaris. Doncs a l’última modificació de la Llei de Propietat Horitzontal apunta que no cal.

    contactes

    Oficines Centrals Sant Cugat

    Francesc Moragas 17-19

    Tel. 93 544 16 55
    E-Mail: info@organ.es

    Punt de Servei Rubi

    Ps. de les Torres 47, Rubi

    Tel. 93 544 16 55
    E-Mail: info@organ.es