27
abr.

La Generalitat ha començat a multar a tots aquells propietaris que incompleixin la legislació

06
oct.

Com segurament coneixen, el passat dia 22 de setembre va entrar en vigor la Llei 11/2020 del 18 de setembre de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatges. Aquesta llei té per objectiu posar un topall legal a tots els contractes nous i a les renovacions dels que finalitzin.

24
jul.

Amb la publicació d'el nou Decret Llei 24/2020 de l'23 de Juny de la Generalitat de Catalunya, es asoptan un seguit de mesures que afecten a les Comunitats de Propietaris en Règim de Propietat Horitzontal

27
abr.

Des del passat dia 18 d'abril en el qual es va anunciar que s'autoritzaria als nens i nenes a sortir dels seus habitatges, s'han produït una sèrie d'informacions que han generat dubtes en la ciutadania i en concret en l'àmbit de les comunitats de propietaris existeix una gran confusió sobre la utilització de les zones comunes i espais comunitaris.

23
abr.

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

27
març

Donada la situació de total excepcionalitat que vivim com a societat aquests dies, des d'ORGAN fem una crida a tots els agents implicats en el sector immobiliari perquè fem reflexió i pensar què és el que la societat espera de nosaltres.

Hem volgut avançar-nos a situacions de risc i per això hem elaborat un pla d'actuació intern enfocat a assessorar als nostres clients i intervinents (tant arrendadors com arrendataris) amb l'objectiu de trobar sortides raonables, equilibrades i realistes a les diferents situacions que segur que ens trobarem aquests mesos. A continuació es pot llegir el comunicat enviat:

25
abr.

Tens un cotxe elèctric i vols instal·lar un punt de recàrrega al garatge comunitari? Doncs el primer que has de fer és informar a la comunitat. Ja que no cal sotmetre a aprovació aquesta decisió per part de la junta de propietaris. Doncs a l’última modificació de la Llei de Propietat Horitzontal apunta que no cal.

  contactes

  Oficines Centrals Sant Cugat

  Francesc Moragas 17-19

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es

  Punt de Servei Rubi

  Ps. de les Torres 47, Rubi

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es