divendres, 20 d’abril de 2018
Estil de Vida Jurídica
COM RETALLAR DESPESES EN UNA COMUNITAT DE PROPIETARIS
En una comunitat de propietaris és inevitable que les despeses s'acumulin. I aquests dependran de quin sigui la mida de la comunitat i les necessitats que requereixi per al seu manteniment. Canviar la caldera, per exemple, et pot ajudar a retallar despeses entre altres aspectes com aquests ...En què hem gastat més diners en acabar l'any pel que fa al manteniment de la comunitat de propietaris? Comencem a enumerar: 1. Electricitat. 2. Neteja. 3. Ascensor. 4. Gas. 5. Calderes. 6. Neteja. 7. Derrames ... I així la llista pot ser infinita. Sobretot si vivim en les comunitats de propietaris més grans amb més serveis que gaudir però també que mantenir.Estalviar ha de ser una prioritat per a tota comunitat de veïns i els seus principals representis, l'administrador de finques i el president -si ho hagués- han de saber com fer-ho. Aquests tips per retallar despeses en una comunitat de propietaris poden ajudar i molt. Nosaltres et podem ajudar, almenys, en un. Pren nota!

Estalviar en calefacció

En els edificis amb calefacció central, el cost del combustible pot suposar prop de la meitat de les despeses anuals. A més, cal sumar les despeses d'electricitat i manteniment de la instal·lació. Has pensant en canviar la caldera i triar una caldera més eficient? ¡ CONTACTA'NS !

Estalviar en electricitat

Sens dubte, apostar per la llum LED es notarà molt al final de l'any en la despesa destinada a la llum en les comunitats de propietaris. Aquest tipus de llum gasta fins a 9 vegades menys que la llum tradicional. Un consell és instal·lar detectors de presència en els replans i canviar les bombetes clàssiques per LED.

Estalviar a l'ascensor

Tenir un ascensor és tota una comoditat però, és clar, cal pagar el seu manteniment i avaries. Per això res millor que llegir detingudament les ofertes i condicions de les diferents empreses. Segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), la diferència pot ser de fins a un 15%. Un consell és que si en la teva comunitat de propietaris ha diversos ascensors, unificar les línies de telèfon d'urgència suposa un estalvi.

Estalviar en personal

Un altre dels tips per retallar despeses en una comunitat de propietaris és que si aquesta és petita, pot ser el mateix president que s'encarregui de les tasques d'administració, a més gràcies a eines per a l'administració de comunitatsde propietaris existents. Si vius en una comunitat gran, estudi honoraris, perquè hi ha diferències de preus de fins a un 60%.

Estalviar en reparacions

Les reparacions estan a l'ordre del dia en una comunitat de propietaris. Com estalviar en aquest sentit? Substituir comptar amb diverses empreses per a cada tipus de reparació i optar per una empresa de serveis generals que a sobre també solen oferir solucions per estalviar en neteja. Tot en un!

Estalviar en assegurances

Les assegurances es porten bona part del pressupost d'una comunitat de propietaris. Pots retallar despeses simplement amb comparar i amb temps abans que es venci el termini entre diferents companyies. Es pot estalviar fins a un 50%.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es