24
jul.

Ja fa anys que a l'Agost estàvem actius i només tancàvem la setmana central. Aquest any, donada l'excepcionalitat, les nostres oficines romandran obertes per poder seguir donant el millor servei.

25
maig

Per donar resposta a aquesta nova etapa el nostre equip de professionals ja prepara les pròximes fases de la desescalada del confinament

05
maig

Organ, especialista en solucions immobiliàries, ha posat en marxa diverses iniciatives i millores per seguir estant al costat dels seus clients en l'actual situació de crisi a conseqüència de la Covid-19. 

23
abr.

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

23
abr.

Us volem desitjar una bona Diada de Sant Jordi, aquest any des de casa.Esperem que aviat poguem tornar a gaudir d'aquesta i tantes altres fantàstiques festes amb normalitat.

07
abr.

A ORGAN hem iniciat dues campanyes solidàries en relació amb la crisi sanitària de la COVID-19. Creiem que les empreses han de ser elements que fomentin els teixits socials i la cohesió de les comunitats més d'aportar valor afegit.

17
març

En compliment del Reial Decret de declaració de l'Estat d'Alarma a tot el territori, i com us venim informant des de la setmana passada, creiem de vital importància atendre de forma estricta a totes les mesures i recomanacions que ens transmeten les Administracions Públiques.

13
març

En compliment de les darreres mesures anunciades i les recomanacions que les diferents associacions empresarials i col·legials ens han fet arribar per controlar els contagis cal posar especial atenció en les mesures preventives dins les Comunitats de Propietaris i edificis.

11
des.

Per a Organ formar part d'aquest projecte els aporta singularitat

13
set.

No et perdis el vídeo de la sessió de Team Building dels treballadors d'Organ

04
set.

Els treballadors d'Organ van poder gaudir d'una escapada de cap de setmana, l'anomenat ORGAN CAMP, com a experiència inoblidable per estrènyer llaços i potenciar el treball en equip. Elements fonamentals per al funcionament de qualsevol empresa


03
jul.

El pis compta tres habitacions: una suite, una doble i una individual

01
juny

La cantada té per objectiu convertir-se en una trobada essencial a Sant Cugat. Organitzada pel TOT Sant Cugat, comptarà amb ORGAN i SOREA com a únics i principals patrocinadors de l'esdeveniment. Se celebrarà el pròxima 7 de juny a la plaça de Barcelona a Sant Cugat.

  contactes

  Oficines Centrals Sant Cugat

  Francesc Moragas 17-19

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es

  Punt de Servei Rubi

  Ps. de les Torres 47, Rubi

  Tel. 93 544 16 55
  E-Mail: info@organ.es