dissabte, 1 de juny de 2019
Món Organ
Organ patrocina la primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat

La cantada té per objectiu convertir-se en una trobada essencial a Sant Cugat. Organitzada pel TOT Sant Cugat, comptarà amb ORGAN i SOREA com a únics i principals patrocinadors de l'esdeveniment. Se celebrarà el pròxima 7 de juny a la plaça de Barcelona a Sant Cugat.

Organ patrocina la primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat. La cantada se celebrarà el divendres 7 de juny a la plaça de Barcelona a partir de les 21 h. Aquest és el segon patrocini en el qual participa Organ aquest any, després del mecenatge de la Mitja Marató al mes de XXX. D'aquesta manera donem suport a iniciatives que dinamitzen la vida de Sant Cugat. 


La cantada té per objectiu convertir-se en una trobada essencial a la ciutat i atraure els amants de les havaneres de diversos punts del territori.

La primera cantada arrencarà amb l'actuació d'Els Nois de l'Eixida, grup d'havaneres de Sant Cugat i tot seguit, pujaran a l'escenari els Port Bo, el reconegut grup de Calella de Palafrugell. Per tancar la nit, tots dos grups actuaran conjuntament interpretant dos clàssics: La Vella, que es podrà seguir amb el clàssic mocador que es repartirà a la cantada, i El Meu Avi. Un tast de rom cremat, la beguda que no pot faltar en una nit d'Havaneres, tancarà la primera Cantada d'Havaneres del TOT. Una nit que aspira a convertir-se en un referent. La presència de dos grups d'havaneres referents, els Nois de l'Eixida en l'àmbit local i els Port Bo com un dels principals exponents d'aquest estil musical, fa de la cantada un esdeveniment essencial en la vida cultural de Sant Cugat.



contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es