dimecres, 4 de setembre de 2019
Món Organ
L'equip d'Organ, més unit que mai

Els treballadors d'Organ van poder gaudir d'una escapada de cap de setmana, l'anomenat ORGAN CAMP, com a experiència inoblidable per estrènyer llaços i potenciar el treball en equip. Elements fonamentals per al funcionament de qualsevol empresa


Companyonia, alegria, bon ambient i diversió van ser algunes de les sensacions viscudes per l'equip d'ORGAN el cap de setmana del 5 al 7 de juliol, dies on treballadors, equip directiu i col·laboradors propers, van gaudir d'un Team Building per refermar els llaços de connexió entre ells i conèixer-se millor amb les noves incorporacions a l'equip. L'escenari va ser El Munt, una preciosa masia situada a Castellterçol i amb tot el necessari per gaudir de la convivència en grup.



Amb això, l'equip arribava al lloc, amb els nervis i la il·lusió de no saber el que es trobarien. Després de les salutacions de benvinguda, entre abraçades i somriures, tots s'acomodaven a les seves habitacions per posteriorment gaudir de temps lliure per conèixer les instal·lacions. Així, entre capbussades i entretingudes converses, l'equip es relaxava i gaudia del bon ambient que desprenia el lloc.



Segons queia el sol i la nit s'entreveia, era el torn perquè cada un d'ells es vestís amb les seves millors gales per assistir al sopar, on van poder gaudir de deliciosos plats en companyia dels companys. I quan arribaven les postres, Javier Pérez del Pulgar Clavell, director general d'Organ, aprofitava per fer un breu discurs en què va destacar el fort arrelament de tot l'equip amb l'empresa, els resultats positius i va agrair a tots la feina i esforç per oferir uns serveis i atenció al client de qualitat. També, va fer especial esment a Marga Pérez del Pulgar Roig (administradora de Comunitats) i José González (encarregat de manteniment), els que aquest any es jubilen.



Després d'això, arribava la primera activitat per enfortir vincles entre treballadors. Dividits per grups, i cadascun sota un nom d'equip, era el moment perfecte perquè cadascú ensenyés els seus dots musicals i demostrés al karaoke les seves habilitats amb el micròfon i en un ambient distès. Mentre la resta xerrava alegrement, compartien records viscuts i els més valents s'animaven a moure's amb la música d'un DJ. La festa es va allargar fins ben entrada la matinada, quan tocava anar a recuperar forces per l'endemà...


L'endemà sonaven les alarmes i era moment de despertar i aprofitar la jornada matinal. Després d'un bon esmorzar, arribava l'ocasió de tornar a la infància i gaudir com un nen en un parc d'atraccions: globus, relleus, cordes, un mocador o una cullera van ser els protagonistes de diferents jocs amb les riallades com a banda sonora de l'activitat. A més, quan s'apropava l'hora de dinar, va arribar la sorpresa final: posar-se el davantal i demostrar els dots a la cuina per elaborar la millor paella d'Organ. Un cop superada la prova, era el moment de fer passar la gana i gaudir d'un dinar ben meritori a l'ombra del porxo.



Després d'una càlida sobretaula on l'equip comentava sota rialles les experiències viscudes, arribava el moment d'acomiadar-se d'aquest idíl·lic lloc, un lloc que ha ajudat a estrènyer llaços entre treballadors i ha potenciat el treball en equip així com gaudir d'unes hores allunyats de la pressió del dia a dia al costat dels companys.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es