dilluns, 13 de juny de 2022
Món Organ
Guanya dues entrades pel concert de Sergio Dalma al Festival de Cap Roig

Per participar en el sorteig, que tindrà dos guanyadors que podran acompanyar-se d'una persona, caldrà seguir els perfils d'Organ i F Services a LinkedIn



Organ i F Services sorteja quatre entrades per assistir al concert que Sergio Dalma oferirà al Festival de Cap Roig el pròxim dijous, 4 d'agost, a les 22 hores. Per participar en el sorteig, que tindrà dos guanyadors que podran acompanyar-se d'una persona, caldrà seguir els perfils d'Organ i F Services a LinkedIn i donar like a la publicació del sorteig. Els guanyadors del concert es donaran a conèixer des de LinkedIn el 10 de juliol. 
Al Festival de Cap Roig, Sergio Dalma interpretarà els clàssics de sempre d'una carrera que ja acumula més de trenta anys i les cançons del nou disc Alegría.




Concert amb finalitats solidares


Tot el que es recapti amb la venda d'entrades del concert de Sergio Dalma es destinarà al projecte solidari de la Fundació Vimar. Aquesta entitat treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional o malalties mentals al Baix Empordà. Amb els diners s'adequarà l'equipament d'una sala d'estimulació sensorial dins del Centre d'Atenció Especialitzada La Bòbila Nova. Vimar és una entitat de referència al Baix Empordà que té per objectiu conscienciar i avançar cap a una societat més inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat.


L'aposta d'Organ i F Services pel Facility Management en edificis residencials i l'Administració de Finques


Organ, la immobiliària de referència a Sant Cugat des de l'any 1967 i seu a Sant Cugat i Rubí, juntament amb F Services recomanen que els edificis es dotin d'un servei de Facility Manager, per proveir-se d'un manteniment que permetin als immobles no perdre valor patrimonial. D'aquesta manera Organ facilita serveis des d'una perspectiva innovadora a Sant Cugat i en constant millora i evolució.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es