dilluns, 13 de juny de 2022
Món Organ
Organ i F Services una aposta pels serveis del Facility Manager



El Facility Manager es basa a fer actuacions de manteniment i proposar accions de millora per augmentar la qualitat de vida de les persones que resideixen en l'edifici i incrementar la vida útil de la finca

Organ, la immobiliària de referència de Sant Cugat des de l'any 1967 i l'empresa F Services aposten perquè totes les comunitats de veïns es beneficiïn dels serveis que aporta la figura del Facility Manager. Aquest servei, encara pioner a les administracions de finques d'edificis residencials i que, a Sant Cugat, Organ el té incorporat des del 2012, preveu que els edificis plurifamiliars se sotmetin a revisions i controls periòdics per assegurar un bon funcionament tant dels habitatges com de les seves zones comunes. En aquest sentit, el Facility Manager dissenya un calendari d'actuacions de manteniment i de millora tenint en compte les particularitats de cada immoble perquè aquest no es degradi, s'adapti als nous temps i no perdi valor patrimonial. Així com realitza estudis i comparatius per optimitzar les inversions en manteniment i despeses.

Així el Facility Manager es basa a fer actuacions de manteniment, proposar accions de millora en matèria d'eficiència energètica, de recuperació d'aigües o d'eliminació de barreres arquitectòniques entre altres, amb un doble objectiu: augmentar la qualitat de vida de les persones que resideixen en l'edifici i incrementar la vida útil de la finca.

Organ fa temps que disposa d'una àrea de Facility Manager que alhora integra un equip de Gestió d'Averies i Reparacions (GAR) i que està format per 4 persones per arribar a potenciar una Àrea Tècnica de l'Edifici (ATE). Amb el Facility Manager, Organ fa un pas més en la recerca cap a l'excel·lència i la qualitat de serveis de primer nivell sempre des d'una perspectiva innovadora i en l'impuls de millora constant. A banda dels serveis de manteniment, amb la col·laboració entre Organ i F Services també es poden oferir serveis de manteniment, consergeria, de neteja i de seguretat entre d'altres amb solucions molt innovadores.




Organ, resposta segura


Organ som una empresa familiar que oferim serveis immobiliaris integrals. Com Administració de Finques, gestionem comunitats de propietaris i administrem tota mena de patrimonis. A la nostra àrea de Consultora Immobiliària oferim serveis d'intermediació per a la venda i lloguer d'immobles, així com serveis de consultoria per a inversions i projectes de promocions. A més, també oferim assessorament fiscal, laboral i jurídic garantint l'èxit de totes les operacions.

Brindem serveis d'alta qualitat amb vocació de millora contínua i alts nivells d'eficiència tenint en compte la nostra essència, és a dir, sense perdre l'esperit proper, familiar i transparent. L'aposta per les noves tecnologies i la capacitat d'adaptació als canvis, han fet de nosaltres una empresa consolidada i moderna. A banda de les oficines centrals de Sant Cugat, disposem d'un punt de servei a la ciutat de Rubí.


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es