dilluns, 23 de maig de 2022
Món Organ
ORGAN patrocina la tradicional Cantada d'Havaneres de Sant Cugat


La Cantada d'Havaneres se celebrarà el divendres 3 de juny a partir de les 22 hores a la plaça de Barcelona de Sant Cugat

ORGAN torna a patrocinar la Cantada d'Havaneres que organitza la revista TOT Sant Cugat. Durant l’actuació ubicarem un estand en el qual repartirem globus i gorres amb la imatge d’ORGAN. A més de rebre globus i gorres, totes les persones que vulguin conèixer més a fons ORGAN, o que ens vulguin passar a saludar, podran participar en el sorteig d'un dispositiu Alexa i d'un sopar per a dues persones al restaurant La Taverna Catalana de Sant Cugat. La Cantada d'Havaneres, que se celebrarà el divendres 3 de juny a partir de les 22 hores a la plaça de Barcelona de Sant Cugat, estava pausada des de fa dos anys a conseqüència de la Covid-19.



Els Nois de l'Eixida i Port Bo, els grups de la cantada


El recital comptarà de dues parts musicals. A la primera part, actuaran Els Nois de l'Eixida que s’encarregaran d’encetar el concert.

A la segona part, actuarà Port Bo, el grup musical referent en el món de les havaneres. Aquest trio mític es va fundar el 1966, a Calella de Palafrugell. Un grup que compta amb una gran projecció internacional, ja que els Port Bo han actuat a diversos països del món com Tòquio, Alep i Turquia, entre d’altres. Al llarg del concert els dos grups interpretaran un ampli repertori de cançons conegudes per tot el públic.




Rom cremat per a tothom


Cap el final de la Cantada d'Havaneres es repartirà un clàssic rom cremat entre aquelles persones que vulguin tastar aquesta tradicional beguda que sempre acompanya a les havaneres.



contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es