dimecres, 15 de febrer de 2023
Món Organ
Organ posa en marxa un nou servei per a tots els seus clients

Entre els diferents serveis que ofereix Organ als seus clients, destaca l'Àrea Tècnica de l'Edifici que s'encarrega d'atendre totes les necessitats tècniques i de manteniment dels edificis que gestionem

Sotmetre la nostra finca a una revisió periòdica ens assegura complir amb els requisits de seguretat, salubritat, accessibilitat i sostenibilitat necessaris per a protegir les persones que l'habiten i la visiten. Entre els diferents serveis que ofereix Organ als seus clients, destaca l'Àrea Tècnica de l'Edifici (ATE), una secció amb entitat pròpia dins d'Organ que s'encarrega d'atendre totes les necessitats tècniques i de manteniment dels edificis que gestionem. L'ATE s'encarrega de supervisar i verificar tots els aspectes que afecten l'habitabilitat de l'edificació i la seguretat de les persones que accedeixen a l'espai i de ser necessari, proposa canvis per a assegurar un manteniment òptim. Alhora, suggereix les actualitzacions necessàries, perquè la finca no perdi valor en el mercat immobiliari, com un pla per a millorar la sostenibilitat. A més, també recomana canvis per a ajustar-se a les normatives vigents, i en cas que l'edificació tingui més de 30 anys, l'ATE valorarà l'estat de l'edifici i elaborarà l'informe necessari per a passar la Inspecció Tècnica d'Edificis, la inspecció obligatòria per a totes les construccions que superen les tres dècades.


Coneix més a profund la Gestió d'Avaries i Reparacions

A més de l'ATE, a Organ també comptem amb l'àrea de Gestió d'Avaries i Reparacions. Aquest servei, en les seves sigles GAR, dona resposta immediata a les incidències que sorgeixin en els habitatges i soluciona al més aviat possible qualsevol avaria o problema tant en els habitatges, com en les zones comunitàries. Un dels principals beneficis del GAR, a més de la ràpida actuació, el seguiment fins a la resolució de les avaries i que es pot comunicar a través de l'APP d'Organ, del mail o el telèfon. 

L'ATE i el GAR són part de les innovacions d'Organ i del seu compromís amb la millora continua per a donar resposta segura als nostres clients i millorar la seva experiència en un sector de canvi constant.


Prevenció de riscos laborals en les comunitats de propietaris

Finalment, l'obligatorietat que les comunitats de propietaris assumeixin la prevenció de riscos laborals per a tots els treballadors que desenvolupin alguna reparació o reforma en la seva comunitat ja està vigent. I és que cada vegada més les comunitats estan subjectes a complir amb més normatives reguladores com la Protecció de Dades, el certificat digital per a comunicar-se amb les administracions públiques i la Coordinació d'activitats empresarials. En aquest sentit, l'obligació d'Organ com a Administradores de Finques serà la de proporcionar la informació, assessorament, formació i aportar solucions perquè la comunitat de propietaris compleixi amb la normativa.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es