dijous, 23 d’abril de 2020
Jurídica Món Organ Noticies COVID-19
Reunions de Propietaris per videoconferència

Alguns dels aspectes positius que està provocant l'actual situació de confinament de la societat per pandèmia, és l'acceleració de la transformació digital en l'àmbit domèstic i de les PIMES. Així, en pocs dies tots hem après a teletreballar, a realitzar videoconferències, etc.

Com sabeu, en l'àmbit de la propietat horitzontal ia Catalunya (Decret Llei 10/2020 de 27 de març) per la declaració de l'Estat d'Alarma han quedat suspeses les reunions de les juntes de propietaris presencials que estaven convocaes, però s'ha obert la possibilitat de realitzar-les mitjançant videoconferències o sistemes similars.

Aquesta possibilitat existeix si es compleixen una sèrie de requisits com ara:

  • Que quedi garantida la identificació dels assistents
  • La continuïtat de la comunicació
  • La possibilitat d'intervenir en les deliberacions
  • L'emissió de l'vot (art. 321-5.2 CCCat).

Durant la vigència de l'Estat d'Alarma no serà necessària que aquesta possibilitat consti expressament en els estatuts de la comunitat per poder-se realitzar.

En casos d'urgència, el mateix Decret també ha permès la adopoción d'acords sense necessitat de tenir lloc la reunió sempre que es compleixin alguns requisits previs com la possibilitat que tots els propietaris manifestin (en un termini de temps determinat) la seva conformitat i siguin degudament informats d'això.

A ORGAN estem capacitats per oferir aquest servei a tots els nostres clients, en disposar de la formació i la tecnologia necessària per a això. Els nostres sistemes ja estàven preparats pel treball a distància, la informació en "el núvol" i els dispotivios portàtils i mòbils. Per això si considereu que seria convenient o necessari realitzar una reunió telemàtica us preguem us poseu en contacte amb la vostra oficial o amb el president / a de la comunitat per a la seva oportuna valoració.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es