dimarts, 30 de novembre de 2021
Món Organ
Fes servir l’app d’ORGAN i aprofita’t de tots els avantatges

L'App d'Organ et permet gestionar les comunicacions amb el teu administrador de finques sense complicacions

A mesura que ens anem fent grans, la vida es torna cada cop més complexa amb una agenda plena d’obligacions familiars, laborals, formatives o d’oci. Però, per sort, la tecnologia ens facilita la vida amb solucions com l’aplicació d’ORGAN. L’eina que et permet gestionar les comunicacions amb el teu administrador de finques sense complicacions. Pots demanar cita prèvia amb el teu gestor i trametre avaries des del teu smartphone o el teu ordinador quan i on vulguis.

La nostra app, disponible directament des del navegador dels teus dispositius amb connexió a internet i sense descàrregues, és l’eina imprescindible que necessites per fer més àgil les comunicacions amb el nostre equip d’agents, gestors i administradors.


Com accedir a l’app d’Organ?

Si entres a organ.es des del navegador del teu ordinador, telèfon mòbil o tauleta, podràs accedir al teu espai personal des d’on podràs demanar, còmodament, cita prèvia amb el gestor o tramitar una avaria i evitar desplaçar-te a les nostres oficines o trucar per telèfon. Un procés senzill i amb accés immediat des de l’aplicatiu.


L’app d’Organ, intuïtiva i fàcil

  • Només caldrà que introdueixis el teu usuari i la teva contrasenya i tindràs accés a totes les funcions disponibles per fer més senzilla la relació amb el teu administrador de finques de confiança.
  • Demanar cita prèvia és tan fàcil com introduir en un calendari el dia i l’hora que et va millor tenir la reunió amb el teu gestor.
  • Tramitar les avaries és molt senzill. Només hauràs d’escriure en un formulari la descripció de l’avaria i, ben aviat, un dels nostres agents es posarà en contacte amb tu per resoldre-la.
  • Si vols comunicar-te d’una forma àgil i fàcil amb el teu administrador de finques, no dubtis en fer servir l’app d’ORGAN.


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es