dijous, 21 d’octubre de 2021
Món Organ
Organ acorda amb Simón administrar les seves comunitats

La nostra clara aposta de futur, vocació de servei i innovació tecnològica fan que aquest acord sigui la millor solució per donar resposta a les noves necessitats dels clients i, alhora, del mercat

Organ ha arribat a un acord amb l’emblemàtica gestoria i administradora de finques de l’avinguda de Cerdanyola, Serveis Administratius Simón. L’objectiu d’aquesta operació és garantir la millor qualitat durant el procés de jubilació del Sr. Simón Colacios. Aquesta aliança ens omple d’orgull i satisfacció i ens convida a explicar que també amb Serveis Administratius Simón continuarem apostant per la filosofia que ens ha permès estar al capdavant del mercat immobiliari a Sant Cugat: Confiança amb la missió de donar el millor valor al patrimoni dels nostres clients; Assessorament dels millors professionals; Transparència i Comunicació.

A partir d'ara i fins a culminar el procés ens encarregarem de l'Administració de Comunitats, de les Comunitats de Propietaris i de la Gestió de Patrimonis juntament amb l'equip de Serveis Administratius Simón, una gestoria santcugatenca amb més de 59 anys de trajectòria.

Donar resposta a les noves necessitats

Tal com ha informat la mateixa gestoria als seus clients, la nostra clara aposta de futur, vocació de servei i innovació tecnològica fan que aquest acord sigui la millor solució per donar resposta a les noves necessitats dels clients i, alhora, del mercat.

Organ, la millor garantia

Per donar les millors garanties, l’equip de Serveis Simón s’integrarà a l’organització i els clients i comunitats mantindran les condicions vigents que tenien fins ara. Les oficines de Serveis Simón romandran obertes fins al mes de desembre d’enguany, moment en el qual la totalitat del servei es donarà des de la nostra seu central, ubicada al carrer Francesc Moragas, número 17-19. Organ, està especialitzada en la consultoria immobiliària i en l’administració de finques des de 1967, mantindrà el nivell de qualitat i exigència que rebien els clients de Serveis Simón i els oferirà, a més, tots els serveis pioners que necessiten avui en dia.




contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es