dilluns, 28 de febrer de 2022
Món Organ
Carles Torregrosa torna a ser el millor advocat de Sant Cugat segons Emérita Legal

L'anàlisi de la seva trajectòria per Emérita Legal l’ha identificat com un dels millors advocats especialistes en Dret de la Propietat Horitzontal i l’ha qualificat amb una puntuació de 94 en aquesta matèria

L’advocat d’ORGAN, Carles Torregrosa, ha estat anomenat, per segon any consecutiu, el número 1 en el rànquing d'Emérita Legal com el millor advocat de Sant Cugat. L’especialista en dret immobiliari ha tornat a rebre un reconeixement d’un dels directoris d’advocats amb més prestigi de l’estat espanyol. En aquest sentit, Torregrosa ha estat escollit com el primer advocat en assumptes relacionats amb l'edificació, i en el segon lloc, en relació amb els assessoraments de lloguers i els arrendaments.

L'anàlisi de la seva trajectòria per Emérita Legal l’ha identificat com un dels millors advocats especialistes en Dret de la Propietat Horitzontal i l’ha qualificat amb una puntuació de 94 en aquesta matèria.

La valoració a Joan Carles Torregrosa, advocat col·legiat 21349 del Col·legi d'advocats de Barcelona que compta amb 27 anys d'experiència com a lletrat en actiu, és una mostra que ORGAN és una immobiliària referent en el sector gràcies a la qualitat dels seus professionals.


Els millors professionals a ORGAN


A ORGAN pots estar tranquil que estàs en les millors mans en tots els serveis que necessitis: comprar, vendre o llogar casa o administrar la finca de la teva comunitat de veïns. Des de 1967 som la referència a Sant Cugat en el sector immobiliari gràcies a l’honestedat i el rigor dels seus professionals. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dels nostres serveis.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es