divendres, 8 d’abril de 2022
Organ patrocina el concert Música per a la Solidaritat a favor del Gilgal Solidari

El concert, que se celebrarà aquest 10 d'abril al Teatre-Auditori a les 19 hores, té per objectiu ajudar que el Gilgal Solidari pugui continuar amb les seves activitats

Organ patrocinarà la 15a edició del concert Música per a la Solidaritat que organitza el Rotary Club de Sant Cugat i que aquest any es destinarà al Gilgal Solidari. El concert, que se celebrarà aquest 10 d'abril al Teatre-Auditori a les 19 hores, té per objectiu ajudar que el Gilgal Solidari pugui continuar amb les seves activitats. Per això, tot el que es recapti en el concert en el qual participaran músics i ballarins santcugatencs com Xavier Pagès, Enric Mestre, Josep Ferré i Laura López-Osornio, serviran per renovar l'equip informàtic i altres elements bàsics de l'entitat per poder donar millor servei.


Més sobre Gilgal Solidari 

Gilgal Solidari és una entitat social i educativa amb seu a Sant Cugat que té per com a missió combatre l'exclusió social a través d'accions inclusives. L'entitat sense ànim de lucre desenvolupa les seves accions amb el suport i l'ajut de voluntaris per prevenir i evitar la pobresa social. Entre les accions que despleguen hi figura el rober solidari, el reforç escolar, l'acollida lingüística, l'aula oberta, l'hort urbà, l'acompanyament social, el casal d'estiu, la música solidària, així com fer xarxa amb santcugatenc barri del Monestir.

Els artistes solidaris d'aquesta edició seran l'Orquestra de Cambra de l'OSSC, dirigida per Josep Ferré, l'Orquestra Moderna Fusió, dirigida per Enric Mestre, i l'Orquestra Simfònica Fusió, dirigida per Xavier Pagès. Les tres orquestres interpretaran un variat recorregut musical pels diferents estils i èpoques. Mentre, la professora de l'escola de dansa Fusió, Laura López-Osornio, dirigirà les peces de dansa que acompanyaran algunes interpretacions musicals. El concert posarà sobre l'escenari més de 70 artistes locals.



contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es