dimecres, 27 d’abril de 2022
Estil de Vida
Com muntar un gimnàs a casa teva?

Instal·lar un gimnàs a casa és una tendència creixent, ja que l'estil de vida saludable i el fitness s'han convertit en estil de vida de gran part de la població

La pandèmia i la postpandèmia ha fet que les nostres cases hagin esdevingut l'epicentre de les nostres vides. La nostra casa és la nostra llar, el nostre lloc de lleure, la nostra oficina i, ara, també el nostre gimnàs. Instal·lar un gimnàs a casa és una tendència creixent, ja que l'estil de vida saludable i el fitness s'ha convertit en estil de vida de gran part de la població, per això moltes persones prefereixen no anar als gimnasos convencionals i adequar un espai a casa. Muntar un gimnàs a casa aporta avantatges:

  • Els gimnasos tenen una gran afluència de persones i pots trobar-te que les màquines o materials amb què vulguis treballar, estiguin ocupats o tinguin cua, mentre que a casa teva no tindràs aquest problema i tindràs tota la intimitat que vulguis.
  • Evitaràs la mandra d'haver de sortir de casa o de la feina i tampoc no hauràs de preparar la bossa amb la roba d'esport i els productes per a la dutxa.
  • No haurem de pagar una quota mensual, anem al gimnàs o no. Només haurem de fer front a la compra de material una única vegada.
  • Nosaltres serem els que triarem quan fer exercici a casa nostra i com. Podrem organitzar la nostra rutina sense condicions i sense desplaçaments.


Així pots muntar un gimnàs a casa teva

Podrem instal·lar el gimnàs a la mateixa habitació on fem teletreball, en una habitació en desús, al pàrquing, sempre que sigui privat, o a qualsevol racó de la casa. La sofisticació del nostre gimnàs serà proporcional als diners que ens vulguem gastar, però necessitarem els següents materials:


  1. Entrenament cardio: Perquè la nostra rutina sigui 100% funcional i la puguem alternar amb altres exercicis, necessitarem una màquina de cardio. Per això, podem escollir entre una cinta de córrer, una bici estàtica, un corró per a la bici o una el·líptica, n'hi ha de diferents preus i formes que triarem en funció del nostre pressupost i espai.
  2. Entrenament de força: Els exercicis amb pes són una part essencial de qualsevol programa d'entrenament. Utilitzar la força a la nostra rutina incrementa la massa muscular, la potència i la resistència i millora l'aspecte dels nostres bíceps, tríceps i espatlles, entre d'altres. Per això, podem adquirir una pesa en què puguem posar diferents pesos en funció de la nostra evolució i necessitats.
  3. Exercicis de musculació i repetició: Aquest tipus de rutina complementa el nostre entrenament i podem adquirir material per fer-ho o no. Estem parlant de flexions, abdominals, esquats, salts. Per això, podem fer servir agafadors de terra, unes cordes per saltar a la corda, una banda elàstica per tonificar o una roda abdominal.


Si la teva casa actual no creus que pugui albergar un gimnàs, o creus que ha arribat el moment de canviar de llar, contactar amb Organ i trobarem la casa dels teus somnis.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es