dijous, 17 de setembre de 2020
Món Organ
Organ aposta per l'esport local signant un conveni de col·laboració amb la UESC

L'objectiu d'aquest acord de col·laboració és "donar suport a les entitats de Sant Cugat i donar un retorn a la ciutat, de la qual ens sentim fortament vinculats"

Des d'Organ sempre s'ha volgut potenciar les activitats socials i mostra d'això és el nou conveni de col·laboració que tindrem per a aquesta temporada amb la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), un club del municipi que compta amb una secció de bàsquet i una altra secció de tennis taula. 


L'objectiu d'aquest acord de col·laboració és "donar suport a les entitats de Sant Cugat i donar un retorn a la ciutat, de la qual ens sentim fortament vinculats i en la que hem nascut, ara fa més de 50 anys" tal com ha assenyalat Javier Pérez del Pulgar, director general d'Organ.


Així doncs, a més de l'aportació econòmica de l'acord de col·laboració, la Unió Esportiva Sant Cugat donarà imatge a la immobiliària en la seva pista de joc i en les xarxes socials, a més d'anomenar Organ a un dels camps de joc del Torneig de Reis. D'altra banda, tots els socis de la UESC gaudiran de descomptes en la gestió de venda d'un immoble.


"La UESC és una de les entitats esportives de referència a Sant Cugat. Compleix amb la nostra visió i voluntat de potenciar la marca de Sant Cugat i en concret l'esport local" especifica Pérez del Pulgar. A més, el director ha volgut ressaltar la funció social del club "a través del valor de l'esport, una funció inclusiva i de cohesió. Una eina que va més enllà dels resultats esportius i que centra les seves estratègies en els seus socis".


Amb tot, aquest conveni de col·laboració d'Organ amb la Unió Esportiva Sant Cugat se suma al ja existent amb el Club Voleibol Sant Cugat, mostrant la confiança de l'empresa cap als clubs de referència del municipi en la seva tasca formativa i esportiva.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es