dijous, 30 de juliol de 2020
Noticies
El confinament i les 8 tendències que han canviat a l'hora de buscar una nova llar

Una altra realitat a tenir en compte és que el teletreball va guanyant pes

El confinament arran de la pandèmia de la Covid-19 ha fet passar dies sencers a moltes persones a casa seva. Això ha fet canviar la percepció que la gent té del seu habitatge i valorar aspectes que potser abans no tenia en compte. I per aquells que s'ho poden permetre, també ha fet canviar les prioritats a l'hora d'escollir un nou habitatge per viure.

A més, una altra realitat a tenir en compte és que el teletreball va guanyant pes. Això implica que la gent estigui més hores a casa i valori més l'espai on viu, on ja no només va a dormir. Amb això, actualment les tendències més sol·licitades són les següents:


  1. Zones verdes: Disposar de zones verdes o parcs al voltant de l'habitatge és un dels aspectes que pot guanyar importància després del confinament. La gent valora tenir un espai on poder respirar aire pur i on poder gaudir d'un passeig o de la tranquil·litat de les zones verdes.
  2. Piscina: Estar en una comunitat amb piscina o disposar de piscina pròpia és un luxe que ara hi haurà gent que valorarà més a l'hora d'escollir habitatge. Amb la calor, una remullada sempre s'agraeix per desconnectar de la rutina del dia a dia.
  3. Jardins i terrasses: Els metres quadrats de terrassa o jardí ara es tenen més en compte quan s'ha de comprar o llogar un pis. Les hores que els ciutadans han passat a casa han fet que aquest factor sigui clau a l'hora de buscar un nou habitatge.
  4. Mar i muntanya: Estar en un entorn natural i tranquil, prop de la muntanya o el mar, a molta gent li pot semblar millor després del confinament. Amb això, tots aquells habitatges propers al mar o ubicats en zones amb paisatges de muntanya o parcs naturals, han agafat valor en els darrers mesos.
  5. Teletreball: El teletreball arran de la Covid-19 ha ajudat a prioritzar aspectes de comoditat de la llar que fins ara no es valoraven tant. Espais amplis i ben il·luminats són un dels factors més buscats per poder fer teletreball.
  6. Fora del centre: Tot i que viure al centre de les ciutats segueix sent molt atractiu per molta gent, pot haver-hi altres persones que ara prefereixin espais més tranquils i allunyats. L'entrega a domicili està guanyant terreny i molta gent prefereix adaptar-se als nous hàbits amb el benefici de poder viure lluny del moviment i del soroll que suposa viure al centre de la ciutat.
  7. Els veïns: Viure en un bloc amb molts veïns pot haver generat alguna molèstia durant el confinament i ara es pot preferir pisos amb menys veïns. Tot i això, el fet de conèixer els veïns o tenir referències d'aquests també és un factor clau a l'hora de buscar una nova llar.
  8. La llum: Després de setmanes de tancament, tenir llum natural dins de casa és un descobriment que ara es valora més. Els nous propietaris busquen espais il·luminats, amb orientació solar i grans finestrals.


Amb tot, unes tendències que arriben a causa de la pandèmia de la Covid-19 i que modificaran els aspectes a tenir en compte a l'hora de buscar un nou habitatge. Tanmateix, s'haurà de veure si aquestes tendències s'acaben consolidant.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es