divendres, 24 de juliol de 2020
Món Organ Noticies
A L'AGOST NO TANQUEM, SEGUIM AL 100%

Ja fa anys que a l'Agost estàvem actius i només tancàvem la setmana central. Aquest any, donada l'excepcionalitat, les nostres oficines romandran obertes per poder seguir donant el millor servei.

Ja s'apropen les vacances d'agost i a ORGAN no ens aturem. Seguim treballant pels nostres clients. Volem desitjar-vos el millor estiu i vacances possibles donada la situació tant excepcional actual. Per això, destaquem:

  • Durant l'Agost estarem oberts cada dia de 9.00 a 15.00 i farem torns per garantir el millor servei. El servei 24/7 d'urgències segueix actiu.
  • Des de l'Administració Online es poden fer la majoria de consultes, demanar cita prèvia i accedir als diferents serveis patrimonials d'ORGAN, evitant esperes i desplaçaments.
  • Com venim fent des que va començar el confinament, farem el màxim número de reunions per videoconferència. Creiem que és vital seguir gestionant amb la màxima normalitat el dia a dia dels edificis, prendre acords i ser transparents.
  • Recordem que amb la publicació del Decret Llei 26/2020 s'estableixen mesures en l'àmbit de les Comunitats de Propietaris.
  • Seguirem informant a través de mail, el blog i les xarxes socials de les novetats que afectin els edificis i les Comunitats de Propietaris.

Moltes gràcies i cuideu-vos molt.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es