dimecres, 11 de desembre de 2019
Món Organ
Organ, patrocinador oficial del Club Voleibol Sant Cugat

Per a Organ formar part d'aquest projecte els aporta singularitat

Un equip és més que un grup de persones que juga contra un altre en una competició, si no que també és un conjunt de gent que treballa per realitzar una activitat. Des d'Organ creiem en això, és per aquesta raó que som patrocinadors del Club Voleibol de Sant Cugat, compartim els mateixos valors, com la humilitat, el sacrifici, l'esforç... entre altres. 

 

Com bé diu el nostre director general Javier Pérez del Pulgar Clavell: "No som conscients del talent esportiu que tenim a Sant Cugat. Donar suport a un club com el CVSC suposa un pas endavant en la vinculació que té Organ amb els mons culturals i esportius de la ciutat”   


El director general manifesta que per a molta gent el Club de Voleibol Sant Cugat "és un gran desconegut, però es tracta d'un club amb més de 30 anys dedicats al voleibol. A més, és el primer club estrictament femení i amb un major nombre de sòcies de tot l'estat, a més és un referent que participa en les primeres divisions nacionals, i compta amb diverses jugadores en la Selecció espanyola.”   


Per a Organ formar part d'aquest projecte els aporta singularitat, ja que, en paraules de Javier "és un equip estrictament femení i a més practicant un esport que no és de masses, els fa únics i diferents, per això ens hem decidit a patrocinar-lo, perquè ens veiem reflectits en ell”.   


Més de 30 anys de trajectòria 

El Club Voleibol Sant Cugat és una entitat sense ànim de lucre amb caràcter esportiu i educatiu dins de l'esport. Compten amb més de 300 jugadores integrades en 23 equips; infantil, cadet i sènior. Participen tant en lligues escolars com en la Lliga Iberbrola, en la categoria Sènior. A més totes les categories juguen a nivell federat, i en el 2019 va ser seleccionat com el millor club de base femenina. Aquests 30 anys de trajectòria han fet que el club creixi en tots els nivells.  

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es