dimarts, 10 de desembre de 2019
Noticies
Comprar o llogar? Et responem a l'eterna pregunta

 Durant el tancament de 2019 a Sant Cugat "es ven ràpidament el que està al preu de mercat, quan els preus són coherents"

Cada any les persones que volen emancipar-se, canviar d'habitatge o anar a viure sols dubten entre comprar o llogar. Però que és el millor? Pel nostre director comercial, Víctor Sanz actualment una bona opció és comprar: "Actualment els preus de venda han frenat el seu ràpid creixement i en alguns casos, ha descendit entre 50.000 i 60.000 euros, depenent de la tipologia d'habitatge".

Sanz assegura també que "hi ha una tendència de preus de compra a la baixa, sigui per la situació política, la incertesa econòmica o la nova llei hipotecaria, molt més estricte, i que dificulta la concessió hipotecaria. A més, els tipus d'interès estan en mínims històrics".

El nostre expert també ha detectat que durant el tancament de 2019 a Sant Cugat "es ven ràpidament el que està al preu de mercat, quan els preus són coherents". En aquesta direcció Sanz recomana que si el comprador no té una necessitat molt concreta d'ubicació per viure o d'una de tipologia en particular "a Sant Cugat l'oferta és àmplia".

A més, ha explicat que hi ha certs barris que tendeixen més a comprar per invertir, mentre que els habitatges en determinades zones es compren com a residència per viure-hi com és el cas de Volpelleres i de Can Mates.


Habitatges de lloguer, entre 12€m2 i 13€m2


Amb relació al mercat de lloguer el responsable comercial d'Organ apunta que els preus es mouen entre els 12€m2 i els 13€m2. Sanz manifesta que els preus en alguns casos estan baixant i que si abans un lloguer se signava entre 3-4 dies ara es pot arribar a allargar entre 2 o 3 setmanes.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es