divendres, 13 de març de 2020
Noticies Món Organ COVID-19
INFORMACIÓ RELLEVANT CORONAVIRUS

En compliment de les darreres mesures anunciades i les recomanacions que les diferents associacions empresarials i col·legials ens han fet arribar per controlar els contagis cal posar especial atenció en les mesures preventives dins les Comunitats de Propietaris i edificis.

Per això és important tenir en compte i complir amb les indicacions que rebem de les Institucions.

El nostre servei habitual d’oficina està garantit per donar la continuïtat necessària als clients en horari habitual o bé al el servei d’urgències 24h. Mantenim actives les vies de comunicació habituals a la seva disposició i evitant l'atenció directa a les nostres oficines.

En alguns casos, de forma acordada amb el President/a, i en aplicació de les mesures preventives s’ajornaran les reunions dels pròxims dies en les que els propietaris així ens ho demanin.

Aquestes mesures exigeixen per part de tots alterar el nostre dia a dia donat que la convivència en edificis i conjunts residencials (o les Juntes de veïns) podrien ser un risc de contagi tant pels propietaris, llogaters, (entre ells persones grans o vulnerables) i els membres de l’equip d’ORGAN.

Per això els hi demanem col·laboració i comprensió.


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es