dilluns, 17 de juliol de 2023
Món Organ
Descobreix el catàleg d'inversions immobiliàries d'Organ

Organ està especialitzat en la inversió immobiliària, residencial i comercial amb diverses opcions per a invertir en propietats i obtenir rendibilitat a través de la compravenda, reformes i lloguers

La inversió immobiliària és una opció excel·lent per als que busquen diversificar les seves inversions, obtenir beneficis a llarg termini i generar un patrimoni propi. Per a les persones que estan interessades en la inversió immobiliària, Organ ofereix serveis amb una gran especialització i experiència en els àmbits residencial i comercial.

Un dels nostres enfocaments principals és la compravenda d'immobles amb revalorització a través de reformes. Treballem amb compradors que busquen oportunitats al mercat immobiliari a preus competitius. Un cop adquirida la propietat, ens encarreguem de realitzar les reformes necessàries per augmentar-ne el valor i després vendre-la al client final. Aquesta estratègia d'inversió ens permet aprofitar el potencial de revaloració dels immobles i generar beneficis a mitjà termini, minimitzant riscos.

Una altra opció que oferim és la compra, reforma i lloguer de propietats amb l'objectiu d'obtenir una rendibilitat contínua en el temps. Tenim clients amb estalvis que volen invertir en el mercat immobiliari per generar ingressos a través del lloguer, sigui particular o un grup familiar. A Les persones que trien aquesta opció, se li brinda assessorament personalitzat per identificar les propietats amb més potencial de rendibilitat. Organ s'encarrega de tot: realitza les reformes necessàries per condicionar els habitatges ajustant-nos a les preferències de la propietat, cercar un llogater o llogatera solvent i gestionar el lloguer, garantint un flux d'ingressos estable i una ocupació contínua de la propietat.

A més, oferim serveis de promoció immobiliària. Per això realitzem estudis de viabilitat per al desenvolupament de projectes de construcció. Tenim un equip multidisciplinari que s'encarrega d'avaluar la viabilitat tècnica, jurídica i comercial de cada projecte. Acompanyem els nostres clients en totes les etapes del procés, des de l'obtenció de llicències i estudis preliminars, fins a la construcció, venda i postvenda. El nostre objectiu és assegurar l'èxit de cada projecte immobiliari, donar tranquil·litat a la propietat i maximitzar la rendibilitat per als nostres inversors.

A Organ, valorem les relacions a llarg termini amb els nostres clients. No només ens encarreguem de la inversió inicial, sinó que també oferim serveis de gestió integral. Ens ocupem de l'administració dels lloguers, els contractes i brindem suport jurídic per garantir l'ocupació constant dels habitatges i la màxima rendibilitat per als nostres clients.

Si esteu interessats a conèixer més sobre els nostres serveis d'inversió immobiliària, us convidem a contactar amb el nostre director comercial, Víctor Sanz. Estarem encantats d'oferir-vos informació detallada i assessorar-vos en els vostres projectes d'inversió.


Què fem amb la inversió immobiliària?

  • Assessoria personalitzada: estudis previs de viabilitat d'inversions. Planificació de projectes Analitzem aspectes fiscals, urbanístics, jurídics i econòmics.
  • Objectius conjunts: Assessorem en inversions immobiliàries de qualsevol tipus; obra nova, segona mà, oficina, solars. Petit inversor, family office, fons d'inversió i entitats públiques.
  • Estudis de mercat: Realitzem estudis professionals contrastats
  • Project Management: Liderem tot el procés i gestionem el projecte de principi a fi
  • Obra Nova i rehabilitació: Especialitzats en projectes d'obra nova i rehabilitació d'edificis
  • Comercialització: Comercialitzem les propietats amb màximes garanties i administrem les finques


Com desenvolupem la inversió immobiliària?

  • Equip Professional: Disposem d'un equip dedicat exclusivament a la consultoria d'inversions
  • Alta rendibilitat: Assegurem altes rendibilitats amb la millor selecció del perfil inversor
  • Protecció patrimonial: Oferir seguretat patrimonial als inversors, avaluant i minimitzant els riscos
  • Localitzacions Prèmium: Seleccionem ubicacions preferents
  • Distinció i exclusivitat: Oferir seguretat, salut i estil
  • Qualitat i Garanties: Sostenibilitat, gran confort, estalvi energètic, innovació i tecnologia!
  • Partners: Acords de col·laboració amb estudis d'arquitectura, constructores i entitats financeres


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es