divendres, 17 de març de 2023
Estil de Vida
Dret immobiliari: Et descobrim l'assessoria jurídica d'Organ

L'assessoria jurídica d'Organ s'encarrega de donar compliment a les normatives legals dins del sector immobiliari

Organ compta amb una àrea jurídica encarregada de defensar els casos de dret immobiliari dels clients. L'assessoria jurídica d'Organ s'encarrega de donar compliment a les normatives legals dins del sector immobiliari, protegir els clients en matèria de transaccions de lloguer, permutes i compravenda i litigar els assumptes referents a reclamacions i demandes, recursos, així com donar seguiment a les notes registrals que siguin necessàries. 

L'advocat Joan Carles Torregrosa s'encarrega de l'àrea jurídica d'Organ. Torregrosa està especialitzat en dret immobiliari, en la llei de la propietat horitzontal i compta amb 27 anys d'experiència en el sector. El nostre advocat ha estat nomenat en diferents ocasions com el número 1 al rànquing d'Emèrita Legal com el millor advocat de la ciutat de Sant Cugat. Si necessites assessorament sobre algun cas de dret immobiliari, contacta amb nosaltres, t'ajudarem en casos com:


  • Contractes i acords: Supervisarem i ajustarem a llei el teu contracte de lloguer, permuta o compravenda per evitar problemes futurs i malentesos. És important que aquests documents estiguin redactats de manera clara i precisa, i que continguin totes les clàusules necessàries per protegir les dues parts en cas d'algun conflicte.
  • Compliment de les normatives legals: En el sector immobiliari hi ha nombroses regulacions i lleis que han de ser complertes per evitar sancions i conflictes legals. La nostra assessoria jurídica us ajudarà a donar compliment a aquestes normatives i lleis, i a actualitzar-les en cas de possibles canvis.
  • Solució de conflictes: En cas que sorgeixi algun conflicte amb el teu inquilí, el teu comprador o amb algun veí de la comunitat o de casa teva, a Organ t'acompanyarem tant si requereixes un servei de mediació fins a defensar els teus drets davant d'un jutge. Alhora, també us assessorarem sobre com prevenir possibles conflictes futurs.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es