dijous, 21 de gener de 2016
Món Organ Noticies
El manteniment de la teva caldera, amb ORGAN molt més fàcil
Sabia vostè que ... la Llei obliga a mantenir els equips de calefacció en bon estat i és responsabilitat de l'usuari complir amb ella com a part de la cura bàsic de l'habitatge?En concret, es tracta de la normativa RITE (Reglament d'Instal·lacions Tècniques dels Edificis, RD 1027/2007) que exigeix una inspecció anual de la caldera per un servei tècnic oficial.Poden contractar la revisió amb qualsevol empresa del mercat, però per a la seva comoditat, li oferim una promoció especial del nostre col·laborador Sanimamp (MH Conforta) que de manera exclusiva per als clients d'Organ ofereix uns preus ajustats i cobertura a mida. Poden triar entre dues modalitats de servei:Cobertura Bàsica : Només inspecció RITE.Inclou: revisió, desplaçament i certificat oficial.

Preu: 67,40 € IVA inclòs

Cobertura total : inspecció RITE i manteniment anual.Inclou: La cobertura bàsica, la inspecció de radiadors ia més el desplaçament i la mà d'obra en la resolució d'avaries durant tot l'any.

Preu: 22,69 € al trimestre (import total anual: 90,76 € IVA inclòs)

Si li interessa contractar una de les modalitats per complir amb la normativa o desitja més informació, si us plau contacti amb nosaltres.Estem aquí per ajudar!

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es