divendres, 25 de gener de 2019
Món Organ Noticies
Organ patrocina la Mitja Marató!
Organ patrocina la Mitja Marató de Sant Cugat. La nostra immobiliària es converteix així en la patrocinadora principal d'aquesta competició. Així, la Mitja Marató arriba a la seva 35a edició i formarà part del Campionat d'Espanya de Mitja Marató.Coincidint amb el 50 aniversari d'Organ, fa dos anys i el 75 aniversari del Club Muntanyenc Sant Cugat, Organ volia participar en aquesta competició. En aquest sentit i segons Javier Pérez del Pulgar, director general d'Organ: "creiem que les empreses han d'involucrar-se en la vida de les ciutats".

"L'esport i un estil de vida saludable és un valor que fomentem"

Finalment, Pérez del Pulgar ha afegit que "l'esport i un estil de vida saludable és un valor que fomentem". També ha indicat que quan van parlar amb els responsables del Club Muntanyenc sobre la possibilitat de patrocinar alguns esdeveniments: "No ens ho vam pensar dues vegades. Igualment ha apuntat: "Des que vam fer la festa dels 50 anys, vam decidir que havíem d'estar presents en esdeveniments del poble i connectar amb la gent i  els nostres veïns".

Inscripcions obertes

Des del 17 de gener les inscripcions per participar en la Mitja Marató ja estan obertes. La inscripció de la Mitja Marató té un preu de 20 euros i de 13 per al terç. Les inscripcions estaran obertes fins al 28 de març a Internet.També es podran fer al Club Muntanyenc i l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es