Inici
16508
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

RESPOSTA SEGURA DES DE 1967

Qualitat, Transparència i Seguretat gràcies a la nostra experiència i coneixement del mercat.

SOBRE

NOSALTRES

Organ, fundada el 1967, és una empresa familiar que ofereix serveis immobiliaris en tot el seu conjunt. Com Administració de Finques, gestionem comunitats de propietaris i administrem tota mena de patrimonis. Mentre que com a Consultora Immobiliària oferim serveis d’intermediació per a la venda i lloguer d’immobles i serveis de consultoria per a inversions i projectes de promocions.

Oferim assessorament fiscal, laboral i jurídic garantint l’èxit de totes les operacions.

Per què?

ORGAN

L’objectiu d’ORGAN és oferir serveis d’alta qualitat amb una constant vocació de millora contínua i amb alts nivells d’eficiència sense perdre l’esperit proper, familiar i transparent. L’aposta per les noves tecnologies i la capacitat d’adaptació als canvis, han fet de ORGAN una organització consolidada i moderna. Comptem amb la certificació ISO 2015 des de l’any 2004.

 

Disposem d’oficines centrals a Sant Cugat del Vallès i un Punt de Servei a Rubí.

SERVEIS

  • GESTIÓ DE COMUNITATS

  • Hem desenvolupat un servei d’Administració de Finques únic, és per això, que us proposem tots els avantatges de 50 anys d’experiència.
    El nostre objectiu és millorar els pressupostos de la Comunitat i aprofitar el màxim la relació preu-qualitat.

  • GESTIÓ DE PATRIMONIS

  • El nostre servei orientat tant a grans patrimonis com petits inversors ofereix les més altes rendibilitats amb el menor risc. Seleccionant acuradament i analitzant en profunditat les característiques de cada inversor, llogater i propietat oferint un servei de qualitat.

  • CONSULTORIA IMMOBILIÀRIA

  • Intermediem en tot tipus d’operacions immobiliàries liderant la venda o el lloguer del seu immoble. Amb les noves tecnologies i un servei integral aconseguim els millors resultats. Si vol llogar vendre el seu pis, casa, terreny … aquest és el seu servei.

  • CONSULTORIA INVERSIONS

  • Oferim consultoria per a empreses i particulars sobre les millors inversions immobiliàries. Plantegem i liderem els projectes des del seu inici fins al final sent Project Managers total. Som especialistes en projectes de promocions.

CONEIX-NOS

El teu

EQUIP

Organ està formada per un equip amb experiència i dinamisme, motivat per oferir cada dia un servei de millor qualitat. Cada persona que integra nostra organització comparteix els valors fundacionals d’Organ. Coneix-nos!

ÚLTIMES NOVETATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

VISITA’NS

A LES NOSTRES OFICINES

CONTACTA

AMB NOSALTRES

Nom
Email
Assumpte
Missatge

COL·LABOREM AMB