Inici
16508
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

RESPOSTA SEGURA DES DE 1967

Qualitat, Transparència i Seguretat gràcies a la nostra experiència i coneixement del mercat.

SOBRE

NOSALTRES

Organ, des de 1967, és una empresa familiar que té per objectiu la prestació de serveis d’administració de finques i l’assessoria de comunitats de propietaris, l’administració de patrimonis, la intermediació immobiliària en béns de venda o lloguer, segona mà i obra nova, la consultoria urbanística i d’inversions, i assessoria jurídica, fiscal i laboral.

Comptem amb unes instal·lacions de més de 550m2 d’oficina i sales de juntes per poder atendre còmodament als nostres clients i col·laboradors i així analitzar conjuntament en un ambient relaxat totes les possibilitats.

Gràcies a la suma de l’experiència i la professionalitat de l’equip d’Organ podem prestar un servei d’alta qualitat, personalitzat i amb un gran valor afegit.

Per què?

ORGAN

Missió
Oferir Serveis integrals d’Administració de Finques i Solucions Immobiliàries d’alta qualitat , de forma personalitzada a un preu competitiu, destinats a millorar la vida de les persones i impactant positivament en el desenvolupament i la creació de valor . Sempre recolzat per un equip qualificat i amb gran qualitat humana. Basar el nostre treball en la Innovació , les noves tecnologies i ser una empresa sostenible en el temps.

Visió
Ser una empresa líder en el sector immobiliari; abanderar el desenvolupament tecnològic i convertir-se en el principal referent Immobiliari.

Valors
Honestedat, rigor, transparència, treball en equip i proximitat.

SERVEIS

  • GESTIÓ DE COMUNITATS

  • Hem desenvolupat un servei d’Administració de Finques únic i exclusiu, és per això, que us proposem tots els avantatges de 50 anys d’experiència.
    El nostre objectiu és millorar els pressupostos de la Comunitat i aprofitar el màxim la relació preu-qualitat.

  • GESTIÓ DE PATRIMONIS

  • El nostre servei orientat tant a grans patrimonis com petits inversors ofereix les més altes rendibilitats amb el menor risc. Seleccionant acuradament i analitzant en profunditat les característiques de cada inversor, llogater i propietat oferint un servei de qualitat.

  • CONSULTORIA IMMOBILIÀRIA

  • A Organ som especialistes en la intermediació immobiliària dividida en tres serveis: (1) Immobles de Segona mà, pisos, cases, locals, etc … (compra-venda-lloguer), (2) Consultoria immobiliària i urbanística i (3) comercialització de Promocions i obra nova.

  • ASSESSORIES PROFESSIONALS

  • Gestionem i assessorem als nostres clients en els àmbits jurídic-legals, laborals, fiscals i en les assegurances. Organ està formada per un equip d’assessors i advocats amb una alta qualificació i compromesos amb el seu treball i amb les necessitats del client.

CONEIX-NOS

El teu

EQUIP

Organ està formada per un equip amb experiència i dinamisme, motivat per oferir cada dia un servei de millor qualitat. Cada persona que integra nostra organització comparteix els valors fundacionals d’Organ. Coneix-nos!

ÚLTIMES NOVETATS

CONTACTA AMB NOSALTRES

VISITA’NS

A LES NOSTRES OFICINES

CONTACTA

AMB NOSALTRES

Nom
Email
Assumpte
Missatge

COL·LABOREM AMB