dilluns, 25 de maig de 2020
COVID-19 Món Organ
Reobrim les nostres oficines, ajustant-nos al pla de desescalada

Per donar resposta a aquesta nova etapa el nostre equip de professionals ja prepara les pròximes fases de la desescalada del confinament

Si bé des de dilluns 18 ja es poden visitar pisos, aquest dilluns 25 de maig tornem a obrir les nostres oficines amb totes les garanties de seguretat i higiene. En aquesta primera fase que hem establert, el personal d'Organ s'ha dividit en dos grups de professionals que combinaran els seus torns i donaran servei via teletreball com fins ara i també de forma presencial amb l'obertura de les oficines. Així doncs, de moment l'obertura serà exclusivament als matins de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i a les tardes via teletreball. De totes maneres, l'empresa recomana l'ús del contacte telefònic que estarà sempre actiu, i en cas de necessitar ser atès presencialment, demanar cita prèvia.


El retorn a la nova normalitat, que es preveu per fases, s'habilitarà de manera esglaonada. Per donar resposta a aquesta nova etapa el nostre equip de professionals ja prepara les pròximes fases de la desescalada del confinament. A més, hem iniciat un nou mecanisme per seguir a disposició dels clients que ho necessitin.

Per a aquesta nova etapa de la desescalada, l'empresa facilitarà EPI, gel de mans hidroalcohòlic i desinfectant. A més, s'han instal·lat mampares de protecció en els aparadors, vinils de seguretat i cintes de control per limitar la circulació i aforament a l'interior dels nostres espais. També posarem en funcionament un sistema de cites prèvies online.


D'altra banda, la immobiliària controlarà l'aforament del local, tant de la sala de recepció com de les diferents sales que disposa a l'interior, i netejarà i desinfectarà, dues vegades al dia, totes les seves sales i els utensilis que hi ha en aquestes, com les taules, les cadires o els aparadors.

S'anirà informant a través dels canals de comunicació de l'empresa de les novetats i avenços en aquest procés


contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es