dijous, 28 de maig de 2020
COVID-19
Com farem les visites presencials als immobles a partir d'ara?

És important seguir unes mesures higienicosanitàries per protegir-nos contra la Covid-19

Les visites concertades a immobles tornen a ser possibles des del dilluns 18 de maig en aquesta nova fase 0,5. No obstant això, és important seguir unes mesures higienicosanitàries per protegir-nos contra la Covid-19 a nosaltres i a la persona encarregada de realitzar la visita. Així doncs, avui portem un llistat de recomanacions a seguir per evitar la propagació del virus:


  • Abans de realitzar la visita, és molt important establir quina és la normativa de la mateixa: definir quins són els protocols, pactar l'hora de quedada i quantes persones podran acudir a l'immoble (el més recomanable és només 2). A més, és important que ni l'agent, ni el client tinguin símptomes de la Covid-19, que no hagin estat en un període de quarantena o que hagin estat exposats amb una persona contagiada. A més, és recomanable fer una presa de la temperatura abans d'assistir.
  • Evitar el contacte amb la persona que realitza la visita. Tot i que hi ha uns formalismes establerts, es recomana no donar-se la mà amb l'agent de la visita per saludar-se i mantenir en tot moment la distància de seguretat de 2 metres.
  • Estar el mínim temps a l'immoble. És molt important ser puntual a l'hora establerta per no haver de posar en més risc a l'altra persona. Durant la visita, s'estarà el mínim de temps i tots els dubtes sorgits serà millor solucionar-los telefònicament o telemàticament. A més, estarà prohibit accedir a les zones comunes de l'immoble.
  • Anar protegit i no tocar res. És indispensable assistir amb guants i mascareta a la visita, tant per part de l'agent comercial com per la persona interessada a veure l'habitatge. D'aquesta manera, també es restringeix l'accés amb infants, per evitar que puguin tocar més del necessari. Sempre que sigui possible, es recomana pujar per les escales en comptes de l'ascensor.
  • Finalment, es recomana portar un bolígraf propi per signar l'assistència a la visita i un cop acabada aquesta, netejar-se bé les mans amb gel hidroalcohòlic o amb aigua i sabó.


Tot i això, aquests protocols higienicosanitaris es podran veure modificats per adaptar-se a les noves normatives establertes pel Ministeri de Sanitat segons evolucioni la desescalada del confinament de la Covid-19.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es