dilluns, 1 de juny de 2020
Noticies
Com decorar la teva llar a partir de 10 llibres recomanats

Els millors 10 llibres de decoració perquè converteixis la teva casa en un espai de confort

La nostra llar és un espai per compartir amb la família o els amics, un espai on aprofitem per relaxar-nos i, en moltes ocasions, desconnectar dels problemes de fora. És molt important sentir-se còmode amb l'espai que ens envolta i aconseguir tenir una casa decorada als nostres gustos. És per això, que avui recomanem els millors 10 llibres de decoració perquè converteixis la teva casa en un espai de confort:


  1. Lagom: La recepta sueca per assolir l'equilibri en la teva vida. Escrit per Linnea Dunne, el llibre ens parla d'una filosofia de vida sueca que t'ajudarà a contribuir en l'impacte ambiental i a millorar l'equilibri entre el treball i la vida personal, aconseguint que sempre la teva casa estigui més ordenada.
  2. 1.000 chairs: Un llibre fascinant pels amants de les cadires. Escrit per Charlotte & Peter Fiell, el llibre fa un repàs a les cadires més icòniques de la història, des del segle XIX fins als dissenys més innovadors de l'actualitat.
  3. Lorenzo Castillo: Si parlem de decoració, no ens podem oblidar del madrileny Lorenzo Castillo. El llibre, escrit pel mateix dissenyador, juntament amb Michael Boodro i Enric Pastor, fa un repàs a la trajectòria professional del dissenyador i explica els diferents projectes realitzats al voltant del món.
  4. Sofía Aspe: Interiorisme: Un altre referent en el món del disseny d'interiors són els projectes realitzats per la mexicana Sofía Aspe. En aquest llibre, amb fotografies d'Alfonoso de Béjar, el lector s'endinsarà en la modernitat que reflecteixen els dissenys de Sofía Aspe.
  5. Small Homes, Grand Living: Interior Design for Compact Spaces. Habitacions petites, grans possibilitats. Aquesta és la filosofia d'aquest llibre, un llibre on ensenya com treure profit dels espais petits de casa i crear d'ells espais confortables.
  6. This is home: L'art de viure simplement. Escrit per Natalie Walton, el llibre explica com simplificat la nostra vida decorant la nostra casa amb objectes que ens facin feliços i ens evoquin records. Per fer-ho, Walton mostra el recull de com 15 famílies han decorat les seves llars seguin aquesta premissa.
  7. Atles il·lustrat de decoració d'interiors: La casa des de 1700. El llibre pretén fer una guia dels diferents moviments arquitectònics i els diferents estils de decoració que han existit en el món des del 1700 amb un recull de fotografies. L'evolució dels espais de la llar, els dissenyadors més coneguts o l'estil de les grans mansions són diferents temes que aborda l'autora del llibre.
  8. Inspirations Scandinaves: En aquesta llista de recomanacions no podia faltar un llibre que parlés sobre l'estil de decoració d'interiors d'Escandinàvia, una de les regions capdavanteres i d'avantguarda del món. En les seves pàgines, s'expliquen diferents consells per decorar la casa a l'estil nòrdic.
  9. Un viatge pel món dels interiors: En l'interior d'aquest tom, s'expliquen les claus per una decoració amb estil mitjançat el recull de 100 projectes d'estils molt diferents: des dels menjadors més clàssics amb mobles rústics fins als nous projectes pioners d'arreu del món.
  10. La màgia de l'ordre: Eines per ordenar la teva casa i la teva vida. Finalment, no podíem acabar aquest llistat sense un dels llibres de Marie Kondo, la jove experta japonesa que està sent un fenomen de vendes arreu del món. El manual explica diferents consells per aconseguir tenir la casa sempre de manera ordenada i assolir així també una calma en la teva vida.


Amb tot, un llistat dels millors llibres de disseny d'interior que et podràs trobar actualment al mercat i que t'ajudaran a assolir un disseny perfecte pels interiors de la teva llar.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es