dilluns, 22 de juny de 2020
COVID-19 Noticies
REPRESA I. INICI DE LA FASE DE LA REPRESA

Seguim informant de les novetats que afecten la nostra activitat i serveis. Amb l'aixecament de l'Estat d'Alarma i l'inici de la represa

Teníem previst enviar una circular sobre els canvis a la fase 3 però davant la derogació hem cregut convenient esperar a tenir l’actual norma publicada per la Generalitat de Catalunya.

Així, ha entrat en vigor la resolució de les conselleries de Salut i d’Interior SLT/1429/2020, de 18 de juny, per la qual s'adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2.

Aquesta norma estableix una sèrie de mesures generals i d’actuació personal, alhora que preveu l’aprovació de plans sectorials complementaris durant les pròximes setmanes. A les disposicions transitòries s’estableix que dins l’àmbit de les CC.PP, i mentre no s’aprovi un pla específic, per l’ús i gaudi de les zones enjardinades i piscines comunitàries es mantindran les mesures contemplades per la fase 3 de la desescalada (que eren les mateixes que per la fase 2), amb les següents especificacions:

  • L’Aforament serà del 75%.
  • Distància física interpersonal de 1’5m en general amb l’equivalent a un espai de seguretat de 2’5 m2 (sempre que no siguin entre grups familiars o que tenen una relació i un contacte proper de forma habitual).
  • Cal establir mesures de circulació dels assistents per evitar aglomeracions en els creuaments o punts de major afluència.

Ja vam comunicar en l’entrada a la fase 2 que quedava permès l’ús de piscines sota uns criteris concrets. En molts edificis hem col·laborat per elaborar plans i protocols que es poden mantindre i en algun cas flexibilitzar per adaptar-los a la norma actual.

Durant els propers dies informarem de tots els cavis que es puguin produir.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es