dimarts, 23 de juny de 2020
Estil de Vida
Fes que la teva terrassa o jardí llueixi com mai aquest estiu



Els espais a l'aire lliure són ideals per compartir estones amb els amics o la família



Ja ha arribat l'estiu, i és el moment de gaudir de les nostres terrasses i jardins. És moment de trobades, de gaudir de l'aire lliure, i de compartir moments amb els nostres familiars i amics, després de mesos de confinament. Però amb les altes temperatures i les hores de sol, sovint és difícil que les plantes que hi tenim resisteix al clima.

Si volem que la nostra terrassa llueixi durant tot l'estiu, hem d'optar per tenir-hi plantes resistents a aquestes temperatures, que siguin senzilles de cultivar, i fàcils de trobar ben a prop de casa.

Una bona opció és optar per les plantes aromàtiques, que no solament aguanten la calor, sinó que també ens resistiran al fred de l'hivern. Unes plantes que, a més de guarnir els espais, ens serviran a la cuina com a condiments. Entre totes elles, us recomanem el romaní, que resisteix gairebé qualsevol classe de sol i necessita molt poca aigua. I també l'espígol, que si bé són sensibles a les pluges continuades, són molt resistents a l'exposició al sol.

Si us agraden més les plantes amb flor, podeu optar per escollir alguna de les múltiples varietats de les dàlies. Una planta resistent que necessita molt de sol, però també que la reguis sovint, i millor a la nit. I una altra opció són les petúnies, que ompliran de colors casa teva. Necessiten ser regades sovint, però aguanten amb força la calor de l'estiu.

Així, que ja ho saps, si vols que la teva terrassa llueixi com mai aquest estiu, tens per triar i remenar. I no deixis de demanar assessorament als experts!

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es