divendres, 14 de desembre de 2018
Jurídica
Els 5 millors mercats de Nadal per decorar la casa!
Els mercats de Nadal són un bon lloc on trobar elements de decoració per la casa durant les festes nadalenques. Figuretes de pessebre, calendaris d'advent, arbres de Nadal, espelmes, decoració per la casa, tions, caganers, alimentació nadalenca... i un sense fi d'elements i productes molt diversos per guarnir la llar durant aquest desembre i gener. 

1. La Fira de Santa Llúcia de Barcelona

La Fira de Nadal més antiga de tota Catalunya, la de Santa Llúcia, data del segle XVIII. La fira s'instal·la entorn a la Catedral de la capital catalana. Encara que durant aquestes dates hi ha moltes altres fires que s'organitzen a la ciutat, aquesta és la més significativa per mida, oferta, participació i tradició.

2. Fira del Pessebre d'Olot

A la Fira del Pessebre d'Olot podràs passejar, veure i comprar les clàssiques figures de pessebre de Betlem. A més, podràs comprar torrons, neules, polvorons, massapà i altres productes típics d'alimenació i d'artesania. Aquesta cita s'organitza el primer cap de setmana de desembre fins al dia de Reis. A més i durant aquestes dates també s'organitza la Mostra de Pessebres.

3. La Fira del Gall a Vilafranca del Penedès

Vilafranca acull el 15 i 16 de desembre, la centenària Fira del Gall, que enguany arriba a la 354a edició. Aquest esdeveniment únic es pot gaudir de l'experiència de criança i degustació del Gall del Penedès, reconegut amb la Indicació Geogràfica Protegida. La fira acull un mercat gastronòmic amb productes de proximitat com vins DO Penedès, i activitats familiars i una fira d'artesania.

4. La Fira de Nadal a la Sagrada Família

A Barcelona i fins al 23 de desembre s'ubica la Fira de Nadal a la Sagrada Família. Una alternativa a la de Santa Llúcia i on es pot trobar diverses paradetes d'avets, guarniments nadalencs, pessebres, figures i productes alimentaris d'aquesta festivitat com torrons, fruits secs, regals, artesania, bijuteria i roba.

5. La Fira d'Artesans de Nadal a Vic

Fins al dia de Reis, les voltes de la Plaça Major de Vic acullen la Fira d'Artesans de Nadal. Més de 40 paradetes amb peces elaborades exclusivament de forma artesanal com teixits, sabons naturals, joieria, encens, vidre, peces de fusta, cuir, flors... D'aquesta manera, la fira es transforma en un ambient increïble per ubicació i el tipus de productes que es comercialitzen

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es