dijous, 15 de febrer de 2024
Noticies
Quina és l'actual situació del mercat immobiliari a Sant Cugat?

Respecte al tipus d'habitatges amb més demanda acostumen a ser els habitatges de 3 a 4 dormitoris que se situen al barri de Torreblanca

Sant Cugat ha experimentat un notable creixement en els darrers 30 anys i s'ha convertit en un lloc molt atractiu per viure-hi. Famílies i joves veuen la ciutat l'entorn perfecte per construir el seu futur. La proximitat amb Barcelona, l'entorn verd, l'alt nivell de seguretat i l'excel·lent connexió amb destinacions turístiques de platja i muntanya, entre d'altres, fan que viure a Sant Cugat sigui molt atractiu. "Sant Cugat té molta demanda per oferir una qualitat de vida que Barcelona no té i per estar molt a prop d'ella", recalca Víctor Sanz, director de vendes d'Organ. El nostre expert en el mercat immobiliari argumenta que en l'actual context de venda d'habitatges "és fàcil vendre sempre que els preus estiguin dins del mercat". Un preu que ve marcat per un mitjà entre els valors dels portals immobiliaris i els preus reals de venda a les notaries: "Existeix un mercat d'internet, què no és real i un altre què és el real, el que marquen les escriptures de compravenda".

Respecte al tipus d'habitatges amb més demanda acostumen a ser els habitatges de 3 a 4 dormitoris que se situen al barri de Torreblanca i de segona mà, per ser una zona eminentment residencia però molt a prop de serveis educatius, comercials i sanitaris. I és que des de l'any 2020, els habitatges de 4 dormitoris han guanyat força, especialment a causa de l'augment del teletreball i la necessitat de tenir més espais, mentre que els barris amb més rotació són els de Can Mates i Volpelleres.

Si estàs pensant a comprar un habitatge a Sant Cugat, a Organ comptem amb una cartera d'habitatges per trobar la teva llar ideal. A banda, t'assessorarem perquè el teu procés de compravenda o lloguer, sigui més fàcil i senzill.


L'oferta de Sant Cugat

Abans de l'any 2020 el parc immobiliari disponible a Sant Cugat era al voltant de 1.100 habitatges, una dada que s'ha anat reduint tal com es pot veure en els portals immobiliaris i que en l'actualitat se situa en poc més de 750 habitatges, un 30% menys. Aquells que vulguin vendre una propietat, és important tenir en compte el mercat i treballar amb una agència immobiliària que ofereixi suport i coneixement com és el cas d'Organ.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es