dilluns, 23 de març de 2020
Noticies COVID-19
8 trucs per fer teletreball amb èxit

Per a portar de millor manera aquesta situació, us compartim una sèrie de consells per a portar el teletreball tan bé com sigui possible

Davant la situació que estem vivint amb la crisi del coronavirus, que per decret llei obliga cada ciutadà a fer confinament, sorgeix com a conseqüència que la majoria de les empreses s'han vist obligades i afectades a l'hora de traslladar les seves activitats amb el foment del teletreball. Una situació nova per a les persones, ja que han de traslladar la seva oficina a casa i amb això, poden sorgir maldecaps.


Per a portar de millor manera aquesta situació, a continuació, us compartim una sèrie de consells per a portar el teletreball tan bé com sigui possible:


  1. Elimina el pijama de la teva rutina: és molt important vestir-se per a realitzar tota classe d'activitat, i no sols per això, per a evitar la síndrome del pijama. En ser tants dies estant a casa, l'ús del pijama com a rutina ens pot afectar l'autoestima.
  2. Marca't un horari: és necessari marcar un horari d'inici i fi, i és prescindible complir-lo.
  3. Fes una llista de tasques: és molt important establir una llista per a tenir un control del qual hem de fer, del que hem fet i el que encara queda per realitzar.
  4. Un espai propi: cerca un espai amb llum, ventilació, comoditat i que et permeti mantenir la concentració.
  5. Desconnecta: obliga't a realitzar pauses per a desconnectar del treball, i fins i tot de la sobrecàrrega d'informació que, a vegades, pot ocasionar ansietat.
  6. No t'aïllis: Encara que no puguem sortir de casa, la vida social és molt important. El fet de realitzar vídeo-trucades amb els nostres familiars i amics farà que et distreguis.
  7. Evita sobrecarregar el wifi i les dades mòbils: és molt important que en les hores que vagis a fer la teva activitat es faci un ús responsable, tant per part teva com la dels teus familiars per a no col·lapsar les telecomunicacions.
  8. Prepara menús setmanals: és important preparar menús setmanals i mantenir un control de consum.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es