dissabte, 18 de juliol de 2020
COVID-19 Noticies
NOVES MESURES DE CONTENCIÓ DE LA COVID-19

El Govern estén a bona part de l'àrea metropolitana de Barcelona, la Noguera i la resta del Segrià mesures contra la COVID-19 davant l’augment de contagis dels últims dies

De moment Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola del Vallès queden fora d'aquestes noves mesures, però es poden produïr canvis en els pròxims dies.

El PROCICAT recomana no sortir de casa si no és imprescindible, prohibeix les reunions de més de deu persones, limita l’aforament de bars i restaurants al 50% i tanca cinemes, teatres, locals d'oci nocturn i gimnasos. També es prohibeixen les visites a les residències de gent gran i es recomana cita prèvia per anar als locals comercials.

La resolució SLT/1746/2020 té una previsió inicial de 15 dies de durada, i preveu mesures especials en matèria de salut pública per la contenció de l’expansió de la pandèmia als municipis de la primera corona de l'AMB i Barcelona. La resolució SLT/1747/2020 afecta municipis lleidatans.

A continuació es resumeixen les mesures per contenir el brot: Barcelona i Genèric

Informarem si es produeixen canvis significatius, fins aleshores cal seguir les mesures de la fase de represa. Al nostre web podeu trobar un espai especial del COVID-19 amb tot el recull d'informacions i comunicacions que hem anat realitzant.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es