dimecres, 13 de gener de 2021
Noticies
Pros i contres de la gespa artificial

Descobreix els pros i els contres d’instal·lar gespa artificial amb l’objectiu que tinguis tota la informació possible perquè puguis triar la millor opció per a la teva llar

Quan compres una casa amb jardí, a Sant Cugat o a qualsevol localitat, se t’obren moltes possibilitats i una d’aquestes és instal·lar gespa artificial o plantar gespa natural. T’oferim, a continuació, els pros i els contres d’instal·lar gespa artificial amb l’objectiu que tinguis tota la informació possible perquè puguis triar la millor opció per a la teva llar.


Pros de la gespa artificial

Aquests són els principals avantatges d’instal·lar gespa artificial al pati de casa teva:

1.- Bona estètica

La gespa artificial ofereix una aparença impecable i és com posar una catifa al jardí. No tindràs cap mena d’irregularitats en el terreny.


2.- Estalvi econòmic

Aquesta mena de gespa es rega menys que la natural i, per tant, la despesa en aigua és molt inferior a la de la gespa natural.


3.- Manteniment senzill

La gespa és molt fàcil de netejar i resisteix molt bé el desgast.


4.- S’adapta a qualsevol superfície

Es pot ajustar a qualsevol mena de terra, sigui tou o dur. Així doncs, es pot instal·lar a sobre d’un terra de formigó o rajola.


5.- Higiènic

La gespa artificial és antial·lèrgica. Tampoc acumula bacteris ni àcars, cucs, formigues o altres insectes i microorganismes.


Contres de la gespa artificial

Si vols instal·lar aquesta gespa a casa teva, has de tenir en compte que, a banda dels seus avantatges, té els següents inconvenients:

1.- Cost inicial elevat

Tot i que el cost de mantenir aquesta gespa és més baix que en el cas de la gespa natural, la seva instal·lació és cara.


2.- Risc alt de patir cremades

Les fibres de la gespa artificial poden produir cremades quan es produeixen caigudes. No obstant això, actualment hi ha fibres més suaus i el risc de cremar-se la pell en una caiguda és més baix.


3.- No és natural

El tercer inconvenient que té la gespa artificial és que, malgrat que en els últims anys ha millorat molt el seu aspecte, encara no ha igualat l’aparença d’una gespa natural ben cuidada. A més, un dels «hàndicaps» més destacats que té per agradar a un cert públic és que no fa olor de gespa.


Amb aquest resum dels avantatges i desavantatges més rellevants de la gespa artificial estàs en millors condicions d’escollir la millor gespa per al teu pati o jardí. Si encara no tens un habitatge amb jardí o et vols mudar a un de nou, no dubtis en contactar amb nosaltres. A la immobiliària Òrgan tenim la casa amb jardí que necessites.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es