divendres, 6 d’octubre de 2017
Estil de Vida Noticies
Estalviar a la tornada a l'escola: 10 consells de posar en pràctica
Per a moltes famílies, l'autèntica costa de gener té lloc durant el mes de setembre. Per què? Sens dubte, per les despeses extres als quals fer front amb motiu de la tornada a l'escola. Estalviar és, per tant, fonamental i podem fer-ho des de casa en situacions tan típiques com aquestes ...Una família mitjana espanyola amb els seus fills estudiant en un col·legi públic es gastarà aquest nou curs escolar 2017/2018 una mitjana de 838 euros per cada petit, segons dades fetes públiques per laFederación de Usuarios-Consumidores Independientes (FUCI). Una xifra que fins i tot pot augmentar si el fill o la filla van a realitzar alguna activitat extraescolar o si el col·legi és concertat (la xifra mitjana per a alumnes en col·legis privats pot fins i tot arribar a ser fins a tres vegades més gran). Estalviar es torna imprescindible a casa llar, com aconseguir-ho?Dur a terme una sèrie de pràctiques i nous hàbits, ajudarà a racionalitzar millor aquestes despeses. I no només pel que fa a despeses pròpies del col·legi, sinó en altres aspectes dels més petits a la casa. Pren nota!
  1. Llibres de textos gratuïts. Gràcies a les xarxes socials, hi ha pàgines com aquestes on aconseguir llibres de text gratis, intercanviant inclusoejemplares d'altres cursos amb altres famílies per correu.
  2. Reciclar la roba. Una cosa tan normal com passar la roba de generació en generació pot arribar a ser un autèntic alleujament econòmic per a moltes famílies. Fins i tot de cosins a primers.
  3. Conservar material escolar. Per què estrenar material escolar si el de l'any passat encara està en bon estat? Estalviar a la tornada a l'escola és superar algun que altre caprici.
  4. Descomptes en papereries. Hi ha llibreries i papereries que ofereixen descomptes especials per ser soci o per realitzar depèn de què compra. Les papereries sempre ofereixen facilitats en aquest sentit.
  5. Ofertes. Fes cas de les ofertes del 3 x 2 i similars que pots trobar, i els teus fills podran compartir material escolar estalviant en les despeses totals.
  6. Berenars saludables. La brioixeria industrial no només és dolenta per a la salut, sinó que a més és més cara que berenar sa com ara fruita o un petit tros de pa amb embotit.
  7. Bombetes LED. Canvia la bombeta del flexo o l'habitació del teu fill per bombetes LED. Ara passarà més hores estudiant i per tant augmentarà la despesa d'energia a casa.
  8. Reducció de les hores destinades als videojocs. El primer són els estudis, intenta que el teu petit fomenti el gust per la lectura o el joc tradicional. I de pas estalviaràs en electricitat.
  9. Comprar de forma esglaonada. No et gastis tot de cop, intenta comprar a poc a poc. Adquireix el que el teu fill o fills necessiten conforme es doni l'ocasió i així gastaràs cada x temps una mica.
  10. Plans a l'aire lliure. En arribar el cap de setmana, els teus fills es mereixen un descans i gaudir de l'oci. Un cinema, per exemple, mai ve malament però també hi ha multitud de plans a l'aire lliure de dur a terme.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es