dilluns, 30 d’octubre de 2017
Noticies
La 21 ª edició de la Barcelona Meeting Point (BMP) posa els seus ulls als mil·lenials
Del 18 al 22 d'octubre ha tingut lloc el considerat com l'únic saló immobiliari professional i internacional d'Espanya, el Barcelona Meeting Point (BMP) celebrat al pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc. Malgrat l'incertesa política, s'ha augmentat el nombre de visitants i de compres.Ja s'ha convertit en un clàssic en el calendari firal espanyol, el Barcelona Meeting Point, l'únic saló immobiliari espanyol i internacional d'Espanya que des de la seva fundació el 1997 s'ha convertit en una cita obligada en el sector cada tardor.Organitzat per El Consorci ZF Internacional SAU, ofereix l'oportunitat durant cinc dies, ofereix la possibilitat de contactar amb les personalitats més rellevants del sector, detectar oportunitats d'inversió, aconseguir finançament per a un projecte, aprendre sobre les últimes tendències de la indústria immobiliària, trobar inversors per a un determinat producte ... és a dir, fer negocis.BMP consta de dos parts diferenciades: el Saló d'Exposició i el Simposi Internacional. Per un costat, el Saló d'Exposició és un espai on el visitant pot contemplar els últims projectes i serveis de les empreses relacionades amb el sector immobiliari. O el que és el mateix, des de promotors, institucions públiques, intermediaris, empreses de gestió de projectes, gestors immobiliaris, arquitectes, empreses constructores, revistes tècniques, enginyers, consultors i bufets d'advocats, societats inversores, entitats financeres, portals immobiliaris, associacions professionals , empreses aseguradores, etc., amb presència nacional i internacional.A la vegada, el Barcelona Meeting Point ofereix la possibilitat que l'interessat trobi tot tipus de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o per a inversió, entre ells habitatges de primera i segona residència a locals comercials, oficines i aparcaments, naus industrials, solars o habitatges unifamiliars o parades, immobles de lloguer i de compra ...Per altra banda, el Simposi Internacional, consolidat ja com un dels més prestigiosos d'Europa amb més de 30 sessions en les quals es tracten els temes més actuals del mercat immobiliari gràcies a la presència de més de 100 ponents nacionals i internacionals de destacado prestigi . També el BMP va organitzar diferents esdeveniments com la Cena dels líders del sector immobiliari, "Els cigars i la platja", Desayunos i menjars exclusius, per a empresaris de nivell alt del sector.

Edició de 2017

Malgrat la situació política, els bons informes han acompanyat la 21 ª edició del Barcelona Meeting Point (BMP), amb un creixement en nombre de visites i en operacions tancades, la qual cosa confirma l'esperada recuperació del sector immobiliari. En concret, han passat per ell unes 34.000 visites, mil més que l'edicióanterior. Segons dades de l'organització, el 10% d'aquests visitants han realitzat una compra d'un immoble o la realitzen durant les pròximes setmanes. "La satisfacció de les empreses participants ha sigut generalitzada, el que demostra l'eficàcia de BMP", ha destacat el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca i president del Barcelona Meeting Point, Jordi Cornet

Desafiaments del sector

Durant el darrer any, es van vendre 400.000 habitatges, tornant a nivells precrisos, encara que la falta de "habitatge social" és una de les vindicacions del sector que es tradueix en un augment dels preus i problemes d'accés a la vivenda. A més la demanda internacional també continua essent important, fins al 70% del capital invertit sent d'origen estranger pel que és clau mantenir aquestes bones xifres.Un altre dels desafiaments del sector immobiliari és el de la digitalització. I és que, el sector està assumint nous hàbits i s'està adaptant a les noves necessitats socials, a les noves generacions mil·lenàries que accedeixen a un pis per primera vegada. S'ha parlat sobre conceptes com el PropTech o incorporació de la tecnologia al sector immobiliari, la nova habitatge assequible i en lloguer, el major pes de la dona en les decisions ... I en Inmotecnia Rent, que ha recollit les noves tecnologies en el sector .

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es