divendres, 10 de novembre de 2017
Estil de Vida
Gadgets per a mascotes i evita que se sentin soles
¿Encara no tens una mascota amb la qual compartir casa? ¿Penses que passes massa hores fora d'ella i que el teu gos o gat es sentirà molt sol? ¿Et encantaria tenir companyia però no vols que es deprimeixi? Sorprèn-te amb les innovacions a manera de gadget per a mascotes que hi ha al mercat, no se sentiran soles mentre tu estàs fora de casa.Per norma general, els catalans som molt amants dels animals. Una cosa que s'estén a la resta de l'estat, de fet es calcula que existeix 1 mascota per cada 2 habitants. I entre les més nombroses, els 5,4 milions de gossos i els 3,8 milions de gats. Viure amb mascotes, està comprovat, alegra la vida i fins i tot fins a la s'allarga. Una gran teràpia contra la solitud i un petit (encara que en ocasions no tant) animal que ens dóna afecte i amor gairebé sense demanar res a canvi, bé sí menjar. Però clar hem de sortir fora de casa a treballar i que la nostra mascota passi tant de temps sola ens preocupa, de fet aquesta circumstància fa enrere a moltes persones que els agradaria tenir una mascota però no es decideixen. Per a això, una vegada més, les noves tecnologies tenen la solució en forma de gadgets que li aporten a les nostres mascotes una gran companyia mentre nosaltres estem fora de casa treballant. Aquests són alguns exemples:Aquests són alguns dels millors 'gadgets' per a mascotes del mercat

Playdate

El gadget que està escombrant en vendes i que és la perfecta solució per a aquelles mascotes que solen passar hores soles a casa. Aquest interactuarà amb el teu animal, no és més que una pilota intel·ligent que pots controlar des d'una aplicació Android / iOS i amb el qual fer servir el mòbil a manera de control remot. A més incorpora una càmera web que retransmet a temps real en l'app, servint de pantalla per veure l'entorn i controlar la joguina. També un botó de micròfon per parlar amb la teva mascota i que t'escolti.

FROLICAT BOLT LASER

Aquesta joguina és ideal per a gats i és que dispara una llum làser amb què el felí pot jugar incansablement arribant a durar fins a 15 minuts. El pots deixar en una superfície plana o tenir-lo a la mà si es vol participar en el joc. Això sí si tens un gat hiperactiu vés amb compte i no ho posis al costat de coses fràgils.

SMARTFEEDER

Fabricat per PetNet aquest gadget per a mascotes alimenta la teva mascota de forma automàtica, com ho sents, i així evitaràs que el seu benestar no corri perill si et passa alguna cosa així.El seu ús és el següent: s'omple el tanc de menjar fins a 4 quilos i es programa des de l'aplicació mòbil a quina hora es vol dispensar, així de fàcil anirà alimentant al teu gos o gat. A més en el seu App s'ofereix una altra informació del tipus: nivells de menjar que queden i sobre quant menja l'animal, a part del valor nutricional d'aquest.

JAGGER & LEWIS

Aquest gadget està dissenyat especialment per a gossos, es col·loca en el seu collaret i és capaç d'endevinar l'estat d'ànim de la mascota per poder entendre el seu comportament i també endevinar si li fa mal alguna cosa. Es connecta via Bluetooth amb una aplicació per a telèfons mòbils Android o iOS ia més mesura l'activitat física de l'animal, fins i tot adormit, gràcies a que incorpora un acceleròmetre i giroscopi.

PETCUBE PLAY

Funciona com una càmera de vigilància per a l'animal i, com no, pots controlar aquest gadget des del teu mòbil. El seu cub té una càmera de gran angular amb la qual podràs veure el que fa des del telèfon mòbil. Fins i tot incorpora altaveus i micròfon per parlar amb ell i escoltar els seus sons, Déu n'hi do!

Pooch SELFIE

El pal selfie ha arribat al món caní. Pooch Selfie porta una pilota incorporada que fa que l'atenció del gos es mantingui en ella. La pilota s'ha de situar a la part superior del telèfon, de manera que el teu gos no farà altra cosa que mirar a la càmera. No tindràs un gos, tindràs un model!

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es