dimecres, 27 de setembre de 2023
Organ s'adhereix al Manifest per una Economia amb Propòsit

Organ ha adoptat diverses mesures per millorar en matèries de responsabilitat com a empresa

A Organ ens hem adherit al Manifest per una Economia amb Propòsit amb la voluntat de generar un impacte a escala econòmica, social i ambiental que repercuteixi sobre les persones. Amb la idea d'innovar i crear impactes positius per a les persones i pel planeta i tenint en compte que les empreses som part de la solució i contribuïm a crear un futur sostenible, som una de les empreses signants.

En aquest sentit, i, especialment, en els darrers anys, Organ ha adoptat diverses mesures per millorar en matèries de responsabilitat com a empresa. La nostra organització he impulsat la transició energètica, a través d'una reforma a la seu central que ha fet rebaixar de manera considerable els consums de l'energia i l'adopció de noves tecnologies per reduir la utilització del paper; d'empresa saludable promocionant l'horari flexible, el teletreball i l'horari intensiu i la igualtat de gènere amb l'accés de més dones en llocs de responsabilitat. Però la nostra aportació a la societat encara introduirà més canvis, ja que en rubricar el manifest ens comprometem a desenvolupar abans del 2025 un propòsit que ens resulti més rellevant i que en el nostre cas serà esdevenir una empresa socialment responsable, de caràcter local i vinculada amb les iniciatives i entitats de la ciutat i a adoptar un pla d'acció per generar impacte abans del 2030.

I és que actualment moltes organitzacions estan treballant en un enfocament estratègic de la sostenibilitat un fet que suposa un avantatge competitiu i una millora social. Així un gran nombre d'empreses és coneixedora que té una responsabilitat envers la societat, que ha d'assumir i gestionar i valorar els impactes econòmics, laborals, ambientals, socials i de governança sota un enfocament de compromís, responsabilitat, sostenibilitat i transparència emparant-se en un esforç per fomentar l'economia circular, la transició energètica, l'empresa saludable, la gestió de la diversitat i la igualtat de gènere, entre altres, un gran salt que s'està fent des del món empresarial, tot i que, encara que quedi camí per recórrer.


Un manifest amb molts suports

El Manifest per una Economia amb Propòsit compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment Nacional del Treball, el Consell de Cambres de Catalunya, la Pimec, la Cecot, Respon.cat, FEGP, FemCat, Grup GIG Impuls per Girona, Fundació Gresol i l'ASCEF.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es