divendres, 12 d’abril de 2024
La importància d'un administrador de patrimonis

Els administradors de patrimonis supervisaran tots els actius a través d'una planificació financera integral per avaluar les metes financeres a curt, mitjà i llarg termini dins de la normativa vigent

Un administrador de patrimonis és un professional especialitzat en la gestió integral dels actius financers, així com els béns de les persones. La seva missió va més enllà d'administrar diners; es tracta de dissenyar estratègies personalitzades que maximitzin el rendiment de les inversions, minimitzin els riscos i preservin el patrimoni al llarg del temps. Els administradors de patrimonis supervisaran tots els actius a través d'una planificació financera integral per avaluar les metes financeres a curt, mitjà i llarg termini dins de la normativa vigent. Una vegada fet aquestes anàlisis dissenyarà un pla detallat per a aconseguir cada meta, tenint en compte factors vitals com la jubilació, l'educació dels fills i la compra d'un habitatge, entre altres.

Alhora també haurà de fer una estimació de la diversificació d'actius: distribuir els actius de manera estratègica entre diferents les classes que poden existir: accions, bons, béns... per a minimitzar el risc i maximitzar els rendiments a llarg termini.

De la mateixa manera haurà d'executar una gestió activa d'inversions: realitzar un seguiment continu del mercat i ajustant la cartera d'inversions segons les condicions econòmiques i les oportunitats emergents de cada moment. El gestor de patrimonis haurà de dissenyar una planificació fiscal a través del desenvolupament d'estratègies que minimitzin la càrrega fiscal del client, utilitzant eines com l'optimització d'impostos sobre guanys de capital i la planificació de successions.

Finalment, s'haurà de preveure els riscos financers i personals de cada cas i recomanar estratègies de protecció eficients i adequades, com a assegurances financeres, de vida o de salut, entre altres.

A Organ tenim un equip d'administradors patrimonials experts a fer créixer els actius dels nostres clients i protegir el seu patrimoni. Disposar d'una persona que s'encarregui d'administrar el patrimoni de manera eficaç i segura és clau per incrementar el valor patrimonial dels nostres clients.


Per què és important disposar d'un administrador de patrimonis?

Els administradors de patrimonis disposen d'un gran coneixement del mercat financer i una àmplia experiència en la gestió d'actius, la qual cosa els permet dissenyar estratègies efectives i adaptades a les necessitats individuals de cada client. A més a més, en aprofitar la seva experiència i recursos, els administradors de patrimonis ajuden a maximitzar els rendiments de les inversions. També pot ajudar-te a identificar i mitigar els riscos financers, protegint el patrimoni i els actius davant possibles contratemps.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es