dilluns, 19 de març de 2018
Viure a...
AVANTATGES DE VIURE A RUBÍ
Triar un lloc on viure és una de les tasques més complicades que se'ns presenten al llarg de la vida. Hi ha moltes opcions i totes dependran de les circumstàncies personals de cadascú. Si per exemple t'agradaria viure en un municipi amb tota mena de serveis, on l'urbà i el rural es donen de la mà, amb una història tan rica com apassionant i sobre prop de Barcelona i per tant més econòmica, sens dubte has de triar Rubí . Un lloc on començar una nova vida.Ens situem a la bonica comarca del Vallès Occidental, habitada des de fa milers d'anys per les diferents civilitzacions que han deixat la seva empremta en aquesta regió de la Península Ibèrica. Destaquen una gran amalgama de poblacions considerades còmodes ciutats dormitori de la gran capital europea que és Barcelona. I entre elles es troba una de les més desitjades, benvinguts a Rubí! Un municipi de més de 75.000 habitants que s'ha consolidat com un dels preferits tant per locals com per migrants que decideixen canviar el seu lloc de residència per un lloc ple de vida on no hi falta de res. Una microciutat de 32 quilòmetres quadrats amb una infinitat d'avantatges que descobrir. Les coneixes?

CIUTAT DE SERVEIS.

Una de les grans avantatges de viure a Rubí és com es diu és un municipi "on no hi falta de res". Botigues, parcs, restaurants, opcions culturals, col·legis, centres de salut ... sense necessitat d'haver de desplaçar-se fora per trobar el que un vol.

RUBÍ ESTÀ DE MODA.

Un dels avantatges de Rubí és que és un gran municipi que està de moda. El seu nombre d'habitants no deixa d'augmentar i el 2017 va aconseguir el seu màxim històric. Perquè vegis aquest èxit una dada: fa només 100 anys, Rubí comptava amb 4.500 veïns. Avui la xifra s'ha multiplicat fins a superar els 75.000.

A PROP DE BARCELONA.

Tant si treballes en alguna altra població del Vallès Occidental com a Barcelona, ??Rubí és el perfecte lloc per tornar i sentir-se més relaxat, com a casa teva. Un lloc molt ben comunicat on començar una nova vida i, com no, formar una família.

EXCEL·LENT TRANSPORT PÚBLIC.

Les comunicacions de Rubí amb Barcelona i poblacions limítrofes són espectaculars. D'una banda, Ferrocarrils de la Generalitat disposa de dues línies que passen per Rubí, la S1 i la S7. A prop de l'estació tenen parada totes les línies d'autobusos urbans que connecten amb els diferents barris rubinencs, un municipi amb una xarxa de set línies d'autobusos públics per a la ciutat a més d'una parada de rodalies.

GRAN LLEGAT ARQUITECTÒNIC.

Rubí té una infinitat de llocs d'interès que visitar com són el Castell de Rubí que actua al seu torn com a museu, el Celler Cooperatiu, l'església de Sant Pere, les cases modernistes del carrer Xile, el jaciment romà de Ca n'Oriol i el museu Etnogràfic Vallhonrat.

CENTRES EDUCATIUS.

Rubí suma més de 30 centres d'ensenyament entre escoles públiques, concertades, escoles bressol ... el que posa en valor la gran vida social que existeix en aquesta ciutat. Un lloc que és triat cada vegada més per gent jove per començar una nova vida i formar una família.Si busques un lloc més amb nombroses festes locals durant tot l'any, botigues i espais comercials amb les millors marques, la seva situació propera a la pròpia naturalesa de la comarca del Vallès i com no, a pocs minuts de Barcelona, ??Rubí és el lloc ideal .

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es