dimarts, 27 de juliol de 2021
Estil de Vida
Quines són les característiques que haurien de tenir les cases d'estiu?

Les cases d'estiu han de comptar amb quatre característiques imprescindibles per millorar el descans dels seus residents

L'estiu es diferencia, bàsicament, per la calor i per les moltes hores de llum solar que té, així que, si volem triar una casa que s'adapti millor a les condicions especials d'aquesta estació de l'any, aquesta haurà de tenir unes característiques específiques.

Les cases d'estiu han de comptar amb quatre característiques imprescindibles per millorar el descans dels seus residents i oferir-los la màxima funcionalitat.


1.- Bona qualitat de les finestres i les portes

Per mantenir la llar en les òptimes condicions per viure-hi i no deixar entrar la calor de l'estiu, és necessari que s'instal·lin portes i finestres de qualitat. També és molt important comptar amb finestres i portes amb un bon tancament perquè el fred de l'aire condicionat no marxi a l'exterior.


2.- Aire condicionat

Les altes temperatures que afecten aquesta estació fan de l'aire condicionat un element molt necessari per mantenir la teva llar en les millors condicions per viure-hi a l'estiu. Els diferents tipus de dispositius que tens a la teva disposició t'ajudaran a aconseguir el confort tèrmic que necessites durant els mesos de més calor.


3.- Colors clars

L'ús dels colors clars en les habitacions d'una casa d'estiu no és només per millorar l'estètica de l'espai, sinó també per garantir la seva frescor. Així doncs, les tonalitats més fresques seran els blancs, beix o grisos en tonalitats clares.


4. - Terrasses i piscines confortables

L'estiu és l'estació de l'any que més passem a l'aire lliure, així que, si estàs buscant una casa pensada per suportar millor aquest període, l'hauràs de buscar amb una terrassa preparada per passar llargues jornades o una piscina amb tot el que ha de tenir per poder-te banyar i evitar les altes temperatures.

Si estàs buscant una casa amb una àmplia terrassa o una piscina per aprofitar millor els mesos de bonança, la trobaràs a la immobiliària Organ.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es