dilluns, 14 de maig de 2018
Viure a...
PARCS DE SANT CUGAT, RESPIRANT NATURALESA
A l'hora de triar un lloc per començar una nova vida és imprescindible analitzar quins serveis tenim a mà i les possibilitats que aquest ens ofereix per gaudir d'una bona qualitat de vida. En aquest sentit, els parcs són un punt importantíssim. Autèntics pulmons verds que ens ajuden a relaxar-nos, passejar i gaudir de la vida contemplativa. Sant Cugat té una àmplia gamma de parquets que t'ho posaran ben fàcil per triar-lo com el teu lloc de residència.Que si un col·legi proper, supermercats, restaurants, mitjans de transport ... ens fixem en molts detalls a l'hora de decidir-nos per comprar o llogar un habitatge . No obstant això n'hi ha un importantíssim que no hem de passar per alt: que el lloc on anem a viure tingui un o diversos parcs propers. Reductes verds al centre o als afores del municipi que ens ajudin a relaxar-nos, que ens convidin a practicar exercici, passejar amb la nostra parella, jugar amb els nens, llegir tranquil·lament un llibre ... Sant Cugat i els seus parcs són un bon reclam perquè triem aquest municipi barceloní com el nostre lloc de residència. I és que fixa't la de parcs que té Sant Cugat del Vallès que et sorprendran.

PARC RURAL DE LA TORRE NEGRA.

No cal sortir de l'entorn de Sant Cugat per gaudir d'un autèntic recés de pau i naturalesa, aquest parc és ideal per sortir a córrer, anar en bicicleta oa cavall. A més és parc ric pel que fa a patrimoni cultural on predomina la Torre Negra i també natural amb el Pi d'en Xandri com el seu principal reclam, amb més de 23 metres d'altura.

PARC DEL ARBORÈTUM.

Obre la teva motxilla, fica una ampolla d'aigua i el teu llibre favorit i gaudeix d'una plàcida lectura al Parc del Arborètum, es troba pujant per l'avinguda de Gaudí. Els seus habitants són una àmplia família d'arbres com alzines, pins, roures, avets ... que representen al seu torn a les diferents àrees de la vegetació catalana, des de la comarca de la Terra Alta fins als Pirineus. Ah, important la seva pràctica zona de jocs infantils.

PARC DE CAN GATXET.

Sant Cugat és sinònim de verd, de qualitat de vida i d'àmplia naturalesa i aquest parc és una bona mostra d'això. Un parc que va des de la zona de l'Arxiu Nacional de Catalunya al barri de Mira-sol i on gaudir dels colors que ofereixen els seus pins, alzines, magnòlies ... i per als més petits també hi ha una zona de jocs infantils.

PARC CENTRAL.

Es tracta d'un camí paral·lel al torrent il·luminat i envoltat d'arbres que recorre aquest parc de dalt a baix i en el qual gaudir de la bellesa d'una petita riera. A més és ideal per practicar esport ja que té pistes de bàsquet, una gran zona de gespa i una zona de jocs infantils.

PARC DEL TURÓ DE CAN MATES.

És sens dubte el parc urbà més gran de la ciutat. Replet d'alzines, roures i arbustos mediterranis. El seu punt més alt arriba als 178 metres des d'on veure les millors vistes de Sant Cugat i també de la muntanya de Montserrat. A més el seu parc infantil té espectaculars tobogans gegants.

PARC DE LA POLLANCREDA.

En català es tradueix com Parc de la Pollancreda, a causa dels arbres que el poblen. És un dels parcs de Sant Cugat més grans ja que travessa la riera de Sant Cugat a Cerdanyola. També posseeix una gran àrea de jocs Té carril bic i destaca també per ser un dels preferits per practicar esports com jugar a la pilota, petanca i skate.

PARC DE CAN VERNET.

Rep el nom del pont medieval de Can Vernet del segle XIV que, tot i que rehabilitat, encara avui es conserva i que formava part del traçat de la mina que portava aigua al Monestir. En ell es troba una zona de jocs infantils i camins de paviment acolorit per anar en bicicleta. Destaquen els seus arbres frondosos.

PARC DE RAMON BARNILS.

Aquest parc de Sant Cugat de vistosos colors, es troba és a prop del teatre del municipi, els cinemes i l'Ajuntament. Posseeix un espai ideal per als nens com vagons de tren, tobogans, sorral ... i fins i tot taules de tennis de taula.

ELS JARDINS DEL MONESTIR.

Al costat dels Jardins del Monestir hi ha els Jardins de la Festa de Tardor, un espai de trobada on tenen lloc activitats lúdiques i és un dels centres neuràlgics de la vida diària del municipi.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es