divendres, 15 de març de 2019
Propietats
Descobreix aquesta casa de Valldoreix amb moltes possibilitats
Vols viure en una casa a Valldoreix? T'has preguntat com és viure en una casa a quatre vents i en gran terreny? Doncs ara tens la possibilitat de descobrir-ho amb aquesta casa en venda i edificada un terreny de 500?m. L'habitatge situat a Valldoreix, disposa de vistes sobre Collserola. A més, compta amb una orientació sud i ocupa un toral de 158 m².

Més detalls de la casa de Valldoreix?

A la planta baixa de l'edificació trobem el garatge de 53?m i que està dotat amb un lavabo amb safareig. A la planta superior s'ubica la cuina, el saló menjador amb llar de foc i amb sortida a terrassa amb unes àmplies vistes. Aquest habitatge, petit i funcional, disposa d'un preu més assequible. 
Continuant a la mateixa planta a la casa a Valldoreix, s'ubiquen dues habitacions dobles una individual i un bany complet. La casa, que és totalment exterior, té espai de terreny suficient, un fet que la dota de diverses possibilitats.
La finca se situa en un carrer asfaltat i molt pròxima al centre. A més, i a només un carrer de distància, trobem una parada d'autobús.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es