divendres, 23 de novembre de 2018
Estil de Vida Propietats
9 tendències en reformes de pisos per 2019
Reformar un pis és una cosa que mai passa de moda. De fet, no només és una manera d'estalviar diners en la compra d'un habitatge (ja que tothom sap que s'estalvia més comprant un pis a reformar i reformant que un acabat) sinó també un excel·lent negoci per a moltes persones.Però no totes les reformes són iguals ni totes es fan de la mateixa manera. En altres èpoques, per exemple, el gotejat era l'última moda. No obstant això, en els nostres dies la tendència general és la de llevar del tot. Així, hi ha moltes tendències en reformes de pisos que estan en voga en 2019 i que faran que el pis es vengui molt millor. En aquest article te les expliquem una a una les reformes de pisos més populars per 2019.9 tendències en reformes de pisos per 2019
  1. Treure el gotejat: El gotejat té els dies comptats. No és exclusiu del 2019 però el 2019 sí que es farà més intensament. Una de les reformes més populars en reformes de pisos durant els últims anys és la de retirar aquest tipus de decoració mural per instal·lar en el seu lloc parets planes molt més modernes i adaptades als temps.
  2. Llençar envans: Una altra de les reformes més populars en les reformes de pisos és la de tirar envans. Les famílies espanyoles tenen cada vegada menys fills i la tendència americana de les cases "tipus loft" s'ha anat imposant. En conseqüència, no són pocs els pisos en els quals en reformar es busquen espais grans i fusionats.
  3. Cuines soles: Contràriament al que pugui pensar, a la reforma de pisos la tendència ara no és la d'apostar per cuines americanes integrades plenament a la sala i el menjador, sinó per cuines aïllades. Això es prefereix pels fums i el greix que desprèn el cuinar. Potser una cuina americana sigui més bella, però, clarament, és menys funcional.
  4. Prescindir de la rentadora: Amb l'eclosió dels negocis de bugaderia, la rentadora ha deixat de ser important a l'hora de reformar un pis. Cada vegada són més famílies les que decideixen fer servir aquest espai per a una altra cosa.
  5. Fusionar el menjador: Dins la tendència de crear espais tipus loft, una de les coses que més èxit té a l'hora de reformar pisos és el d'integrar el menjador o bé amb la cuina o bé amb el saló.
  6. El parquet: El parquet segueix sent el tipus de sòl més demandat durant les reformes de pisos. No és infreqüent substituir la més freda rajola per parquet o tarima flotant.
  7. Terra radiant: Una altra de les grans tendències en reforma de pisos és la instal·lació del terra radiant, enfront d'altres sistemes de calefacció menys estètics com pot ser la calefacció amb radiadors estàndard.
  8. Banys amb llum: En la mesura del possible, moltes reformes de pisos busquen fer que el bany deixi de ser el lloc fosc que en moltes ocasions és per passar a disposar de finestra i ser un lloc agradable.
  9. Llums graduables: Una altra de les tendències en reformes de pisos és la instal·lació de llums que es pugui alterar la lluminositat per jugar molt més amb els ambients.

contactes

Oficines Centrals Sant Cugat

Francesc Moragas 17-19

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es

Punt de Servei Rubi

Ps. de les Torres 47, Rubi

Tel. 93 544 16 55
E-Mail: info@organ.es