Mira aquest pis en venda a Sant Cugat, situat al barri de l'Eixample
19145
post-template-default,single,single-post,postid-19145,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mira aquest pis en venda a Sant Cugat, situat al barri de l’Eixample

Mira aquest pis en venda a Sant Cugat, situat al barri de l’Eixample

L’Eixample, és un dels millors barris de la ciutat per viure per la seva tranquil·litat i la seva proximitat amb el centre de Sant Cugat. En aquest barri existeix un pis en venda. A més, l’habitatge se situa en l’última planta de la finca i destaca per la seva lluminositat.

 

L’immoble original que tenia quatre habitacions, es va reformar. D’aquesta manera, i amb aquesta intervenció ara l’habitatge compta amb tres àmplies estances exteriors, i dos banys complets.

 

Un pis a Sant Cugat amb molta llum 

A banda, l’àtic disposa d’ampli i il·luminat menjador amb orientació sud i amb sortida a un balcó. Seguint a la cuina, aquesta compta amb un còmode rebost i un safareig.

A més, l’habitatge es troba en un estat immillorable en tots els aspectes. En aquest sentit, el pis ha estat tant cuidat que no li ha afectat el pas dels anys, pel que es pot entrar a viure.

 

Finalment La finca disposa de zona comunitària sense piscina. A banda, inclou una plaça de pàrquing gran dotat amb un traster a la mateixa finca.